2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Esošās attiecības indē tavu dzīvi – pazīmes, kas par to liecina

 

Attiecības – lai gan sarežgīta, tomēr arī patīkama pieredze. Taču ne visas attiecības ir vienādas. Dažkārt otrs cilvēks var atklāt tevī tikai to sliktāko. Ja tu brīnies, kāpēc viss tavā dzīvē notiek nepareizi, iespējams, ka esošās attiecības indē tavu dzīvi.

Tu esi kļuvusi greizsirdīga un valdonīga

Visi grib lepoties ar savu partneri. Zināt to, ka tev līdzās ir cilvēks, kuru grib citas, liek asinīm riņķot straujāk. Taču pēc tam tas sāk ieviest tevī nepārliecinātību. Tu sāc domāt par to, ka viņš var tevi nokrāpt, ievēro pat nevainīgu flirtu. Tu centies darīt tā, lai nekur nebūtu jādodas un nevienam nebūtu jārāda savs parteris. Varbūt ir laiks paraudzīties, kas notiek tevī?

Tu esi kļuvusi kritiska

Kad tev ir cilvēks, kurš atbalsta katru tavu lēmumu un pastāvīgi izsaka pozitīvu vērtējumu, patiesībā tas negatīvi iespaido tavu dzīvi. Tu vari kļūt asa pret apkārtējiem. Tu vari sākt pārvērtēt savas spējas un viedokli, ticot, ka tev vienmēr ir taisnība; ka zini, ka tavs lēmums vienmēr ir pareizais, neņemot vērā to, ko domā un jūt citi.

No citas puses, ja uz tavu partneri ir grūti atstāt labu iespaidu vai arī viņš pastāvīgi tev saka, ka tu vari labāk, tu vari kļūt pārāk kritiska pret sevi.

Tavā dzīvē ir vairāk konfliktu

Tavas attiecības slikti tevi ietekmē, ja tu pēkšņi pret sev tuviem cilvēkiem esi kļuvusi agresīva. Ta sir īpaši bīstami, ja konflikta pirmavots ir pašas attiecības. Tavi mīļie vēl tev visu labāko, tā kā labāk ieklausies, ja viņi saka, ka attiecības bojā tavu dzīvi.

Cieš tava veselība

Ja tavs veselības stāvoklis strauji pasliktinājās tieši attiecību laikā, tad, iespējams, ka vaina jāmeklē tieši tur. Lieks stress, pārdzīvojumi, piekāpšanās… Attiecībās nedrīkst ziedot savu veselību. Ja attiecības atņem tev laiku, enerģiju un emocijas, padomā, vai tās vispār ir labas attiecības? Tev nav jāizjūt vājumu, ierobežotību un sāpes, ja esi ar pareizo cilvēku.

Tev ir daudz jāziedo

Attiecībās kompromisi ir svarīgi, bet ne tad, kad tev ir daudz jāziedo – savas vērtības, pārliecība, morāli, mērķi, vajadzības, veselība un dzīves plāni. Un, kad tu sapratīsi, ka partneris neko no tā neziedo, tu pati sajutīsi riebumu.

Mīlestība nav viegla, taču tai nav tavā dzīvē jārada haoss.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.