7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Četras “spēles”, kuras padarīs jūsu seksu īpaši aizraujošu (18+)

 

Ja jums seksā ir apnikusi vienveidība un jums gribas izmēģināt kaut ko jaunu, izmēģiniet kaut ko no zemāk aprakstītā! Mēs piedāvājam četras idejas, kā dažādot savu seksuālo dzīvi.

Sasiešana

Piesien savu vīrieti pie gultas un “pavizinies” uz viņa. Taču pirms tam noteikti izrunā šo jautājumu ar partneri, lai tu varētu būt droša, ka viņam pret to nav iebildumu.

Sameklē kaut ko, ar ko viņu sasiet – tā var būt virve, kaklasaite, pat zeķbikses. Ja vēlies pienācīgi spēlei sagatavoties, apmeklē seksšopu. Tur tev noteikti spēs kaut ko piemērotu piedāvāt.

Tu vari vienkārši sasiet kopā viņa rokas, vari piesiet tās pie gultas malas, vari piesiet arī kājas. Līdz ko tas ir izdarīt, viņš ir tavā rīcībā. Rāpies virsū un sāc spēli!

Metamie kauliņi

Var nopirkt jau gatavos kauliņus, bet var izmantot arī parasto. Tad ņem papīru un pildspalbu un veido divus sarakstus ar sešiem elementiem katrā. Pirmajā sarakstā raksti tikai darbības vārdus. Piemēram: noskūpsti, nolaizi, pamasē, noglāsti, pazīd, iekod. Otrā raksti sešas ķermeņa daļas: lūpas, krūtis, kakls, dibens, ausis, intīmā zona utt… Šie ir tikai piemēri. Droši izdomājiet savus variantus.

Kad saraksts ir sastādīts, var mest kauliņus. Attiecīgi, ja vispirms izkrita “6”, bet pēc tam “1”, tas nozīmē, ka tev ir jāiekož partnera lūpās. Līdz ko tu to izdari, gājiens jāizdara partnerim. Būs jautri!

Pozu kalendārs

Šeit būs nepieciešams kalendārs un saraksts ar pozām. Varat izvēlēties tik daudz pozu, cik paši vēlaties. Varat arī atkārtoties. Tad tikai atliek visu sarakstīt kalendārā un attiecīgajā dienā mīlēties attiecīgajā pozā.

Reslings

Spēles mērķis – apgāzt vīrieti uz muguras vai vēdera un neļaut viņam piecelties. Jautrākais ir tas, ka vīrietis centīsies darīt to pašu ar tevi. Tikai viņam viena roka jātur aiz muguras. Lai godīgāk. Azarts un spriedze būs. Tas ir lielisks pamats lieliskam seksam.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.