6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kāpēc laimīgi pāri neraksta par savām attiecībām sociālajos tīklos?

 

Nē, protams, ir lieliski, ja cilvēki var dalīties savā mīlestībā ar citiem. Patiesas attiecības ir uzslavu un apbrīnas cienīgas (kaut kādā mērā). Jā, un fotogrāfijas palīdz atcerēties par svarīgajiem attiecību brīžiem: kāzām, jubilejām, atvaļinājumu, ģimenes notikumiem.

Taču raksts nav par to. Runa ir par tiem pāriem, kuri uzskata par vajadzību sociālajos tīklos dalīties burtiski ar katru mazāko savas dzīves mirkli. Tieši tāpēc ir izdalīti trīs sociālo tīklu attiecību tipi (un visi parasti ir slikti).

Strīdīgais tips

Pāri, kuri publiski “mazgā savu netīro veļu” un ļauj citiem to komentēt. Daži pat atzīmē savus partnerus ierakstā, lai tikai vēl vairāk uzkurinātu strīdu.

Vai tad tā ir mīlestība? Cilvēki apkauno viens otru citu acu priekšā. Viņi vispār nerēķinās ar otra cilvēka jūtām. Normāli pāri apspriež situāciju privāti, neizmantojos sociālos tīklus, lai tikai vēl vairāk otram nodarītu pāri.

“Paskaties uz mums” tips

Tie, kuri sociālajos tīklos liek visu, ko dara: ēd, pastaigājas, vienkārši iet pa ielu vai brauc mašīnā. Tikai ko un kam viņi cenšas pierādīt? Viņu uzvedība neliecina ne par ko citu, kā tikai “mēs esam par sevi nepārliecināts pāris, kurš nav gatavs īstām attiecībām”.

Normālam pārim nav nevienam nekas jāpierāda. Viņu attiecības nav atkarīgas no “like” daudzuma. Īstās atmiņas dzīvo viņu sirdīs, nevis ziņu laika joslā.

Viltus attiecību tips

Viņi nav patiesi iemīlējušies. Viņi vienkārši grib likt visiem apskaust sevi. Viņi liek daudz mīļbildīšu un attēlo it kā ideālas attiecības. Mērķis? Lai citi domātu, ka viņi dzīvo labāk par pārējiem. Taču katrs normāls cilvēks zina, ka tas viss ir meli.

Laimīgi pāri netērē savu laiku, veidojot šovu Facebook. Viņi zina, ka tad, kad viņi publisko savas attiecības sociālajos tīklos, tad ir patiesi.

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.