6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Atziņa: Spēcīga sieviete nelūgsies – viņa vienkārši aizies

 

Daudzas sievietes sastopas ar šādu scenāriju attiecībās ar vīrieti.

Tev iepatīkas vīrietis, un tev šķiet, ka arī tu viņam patīc. Jūs ejat uz randiņiem, tev vēderā dejo taureņi un tu jau klusībā sapņo par kāzām… Bet vīrietim pēkšņi kaut kas iešaujas prātā un viņš vienkārši izgaist. Tu paliec viena, slepenībā cerot, ka viņš ir gejs. Tas tāpēc, lai nevajadzētu domāt par to, ka tu viņam vairs nepatīc.

Labi, varbūt tas ir nedaudz pārspīlēti, taču dažkārt attiecībās mēdz būt brīži, kad tu atslābsti un domā, ka viss ir labi, kad pēkšņi vīrietis vienkārši pārstāj tev zvanīt un ar tevi tikties. Tad gribas uzrakstīt viņam garu vēstuli par to, cik forši jums ir kopā, taču, lūdzu, nevajag. No tā viņš vēl vairāk nobīsies un domās, ka esi apsēsta.

Kāpēc gan pašai nerīkoties tieši tāpat, kā viņš? Tu tiešām zini, ka nenožēlosi vēlāk to, ka mēģināji viņu pārliecināt par to, kas nemaz nav? Viņš nav tavu pūļu vērts. Pavisam noteikti ir pazīmes, kas uz to norāda, taču tavs prāts ir pārāk aizmiglots, lai to saprastu.

Taču nu ir laiks pārstāt pieļaut šīs kļūdas. Pietiks ķerties klāt vīriešiem, kurš ar vienu kāju jau ir ārpus jūsu attiecībām. Dzīve ir pārāk īsa, un tajā ir vēl daudz cienīgu vīriešu.

Spēcīgas sievietes nelūdzas un neprasa. Viņas aiziet tajā brīdī, kad sāk justies nevajadzīgas. Ja tu vēl nespēj noķert šo mirkli, lūk, dažas pazīmes:

  • Viņš necenšas atrast laiku, lai tiktos ar tevi. Lai arī cik aizņemts viņš būtu, ja viņš vēlas, tad vienmēr atradīs iespēju. Kad viņš sāk meklēt atrunas, tev ir jāsāk atkāpties.
  • Viņš uzvedas tā, it kā viņam būtu vienalga. Labākais ir tas, ka to ir viegli pamanīt – viņi nav tik sarežģītas būtnes kā sievietes. Vienkārši pieņem to, ko redzi viņa uzvedībā, neceri uz pārmaiņām un paraugies realitātei tieši sejā.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.