0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Iemesli, kāpēc viņš nesteidzas teikt „Es tevi mīlu”

 

Tas brīdis, kas tava otrā pusīte pirmo reizi atzīstas tev mīlestībā, ir svarīgs attiecību posms. Taču, ja vīrietis nesteidzas izteikt šos vārdus, ko tas varētu nozīmēt?

Viņš vienkārši vēl nav gatavs. Dažiem cilvēkiem vienkārši ir jāsaprot atšķirība starp „iemīlējies” un „mīlu”. Ja viņš vēl nesaprot, kā tad viņš var kaut ko skaļi teikt?

Pagātnē viņš ir „apdedzinājies”. Varbūt izteica šos vārdus par ātru, varbūt kāda pasmējās par viņu… Tāpēc tagad viņš nesteidzas to darīt.

Viņš agrāk nevienam to nav teicis. Un tāpēc viņš negrib neko sasteigt. Pavisam iespējams, ka viņš ir arī tas cilvēks, kurš ar vārdiem nemētājas.

Viņš baidās, ka tu neatbildēsi ar to pašu. Ja viņš nav pārliecināts par to, ka jūsu jūtas ir abpusējas, tad viņš izvēlēsies nogaidīt un kārtīgāk pārbaudīt.

Viņš gaida piemērotu brīdi. Iespējams, ka viņš jau sen vēlas tev to pateikt, bet gaida brīdi, kad tas būs īpašāk.

Viņš domā, ka vēl ir par ātru. Sirds kliedz: „Mīlu!”, bet prāts saka: „Pagaidi, labāk vēl paskatīsimies, kā attiecības attīstās”.

Viņš baidās, ka atzīšanās padarīs viņu emocionāli ievainojamu. Un daudzi vīrieši no tā baidās.

Viņš jūsu attiecības neuzskata par tik nopietnām. Tu taču nevari teikt „mīlu” cilvēkam, par kuru tā nedomā, vai ne?

Viņš gaida, ka tu spersi šo soli. Varbūt viņš vienkārši kautrējas?

Iespējams, ka viņš vienkārši nemīl. Dažkārt nav viegli tikt skaidrībā ar savām jūtām. Ja jūs nemaz tik ilgi neesat kopā, nesteidzini notikumus. Mīlestībai ir jāatnāk dabiski! Bet, ja tā neatnāk, ļauj viņam iet…

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.