11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lai gaidīšanas laiks vieglāks: Veidi, kā stiprināt attāluma attiecības

 

Eksistē ne mazums grāmatu un dzīves piemēru, kuri pierāda mums skarbo patiesību: attāluma attiecības ir neiespējamas un jau laicīgi nolemtas neveiksmei. Bet, vai tiešām tā ir? Mēs gan uzskatām, ka šādām attiecībām ir tiesības un iespējas pastāvēt. Pie tam, attālums ir attiecību posms, kuram ne visi spēj tikt pāri.

Apskāvieni, skūpsti un vienkārša klātbūtne attiecībās ir nepieciešama. Taču, ja pārim tā visa nav, tas nenozīmē, ka viņu attiecības ir nolemtas neveiksmei.

Būt uz sakariem

Katram spēcīgam pārim ir jābūt īpašai tradīcijai: katru dienu sazvanīties un dzirdēt otra balsi. Ja abiem cilvēkiem ir iespēja komunicēt caur Skype, tad tā iespēja pavisam noteikti ir jāizmanto! Esot attāluma attiecībās ir ļoti svarīgi partneri ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt.

Ja gribi partneri īpaši pārsteigt, nosūti viņam mīlestības vēstuli pa pastu. Pievieno dažas jūsu kopīgās fotogrāfijas un nelielu dāvaniņu. Viņš noteikti priecāsies.

Uzturēt kaisli

Pirmais skūpsts, pirmā naksnīgā pastaiga, pirmais sekss – tie ir posmi, kuriem cauri iet katrs pāris. Tieši tādi brīži padara cilvēkus tuvākus un laimīgākus.

Lai šis līdzsvars attāluma attiecībās nezustu, ir jādomā jauni veidi, kā partneri „uzkurināt”. Tās var būt pikantas fotogrāfijas, īsziņa ar erotisku tekstu un citas trakulības!

Būt punktuālam un mērķtiecīgam

Jūs nebijāt tikušies vairākus mēnešus. Beidzot jums radās iespēja satikties, bet pēkšņi vienam mainījās plāni. Tikšanos nācās atcelt.

To ir jācenšas nepieļaut! Centies neizlaist jau tā retās tikšanās reizes!

Pie tam, ir jāzina, cik ilgi jūs tā šķirti dzīvosiet. Ja nebūs konkrēta mērķa, gaidīšanas laiks šķitīs daudz ilgāks un bezjēdzīgāks.

Būt atklātam

Pat, ja jūs šķir attālums, tas nenozīmē, ka tev no partnera kaut kas ir jāslēpj. Komunicējiet tik bieži, cik varat. Stāstiet par visu, kas notiek jūsu dzīvēs. Lūdz padomu, ieklausies partnera viedoklī, sapņojiet kopā un nekādā gadījumā neesiet neuzticīgi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.