12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Iemesli, kāpēc vīrietim būtu jātiekas ar sievieti, kura spēj viņu sasmīdināt

 

Tendences nāk un iet. Kas ir modē šodien, rīt var tāds nebūt. Savukārt humora izjūtai un siltam smaidam derīguma termiņa nav. Vīriešiem būtu jānovērtē sieviete pēc viņas spējas sasmīdināt (vai vismaz pasmaidīt). Kāpēc būtu jābūt kopā tieši ar tādu sievieti?

Viņa ir apķērīga. Ja sieviete regulāri liek vīrietim smaidīt un smieties, tā nav nejaušība. Viņa zina, kā vīrieti ietekmēt un situāciju pavērst tā, lai visiem būtu labi. Viņa zina, kā kritizēt,lai neviens netiktu aizvainots. Viņa spēj rast pareizos vārdus un viņas humors netiks nosaukts par rupjību.

Viņas skaistums nāk no iekšienes. Ir sievietes, kuras savam ārējām izskatam pievērš pārlieku lielu uzmanību, un nereti ar tādām vīrietim var būt neinteresanti sarunāties. Sieviete, kura prot sasmīdināt? Viņa pati visu laiku smaida! Un smaids ir skaistākā sievietes rota.

Viņa ir patiesa. Pasaulē ir daudz cilvēku, kuri cenšas izlikties par to, kas nemaz nav. Sieviete, kurai piemīt humora izjūta, visticamāk to nedarīs.

Viņa ir pārliecināta par sevi. Laba humora izjūta runā par drosmi sabiedrībā – par pārliecību pašam par sevi. Ir vīrieši, kad nedaudz baidās no jautrām sievietēm, taču tas ir veltīgi.

Viņa kontrolēs sarunu. Jautras sievietes parasti spēj noteikt zināmu sarunu toni, piemēram, ar nelielu sarkasmu. Kad viņa runās asprātīgas lietas, vīrietim gribēsies spēlēt līdzi. Pozitīva gaisotne garantēta!

Vārdu spēle noved pie priekšspēles. Vārdu spēle – tas ir seksīgi. Jautra saruna pavisam noteikti var pārvērsties par priekšspēli. Kurš gan to negribētu?

Viņa palīdzēs atslābināties. Sieviete, kas prot likt pasmaidīt, ļaus vīrietim būt tādam, kāds viņš ir – vienkāršām, patiesam un laimīgam!

Sieviete, kas var likt vīrietim smaidīt un smieties, kļūst par brīnišķīgu dzīvesbiedru un lielisku draugu. Dzīve ir pārāk īsa, lai to pavadītu pilnīgā nopietnībā. Pasmaidi!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.