8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Tu tā dari? 10 sieviešu ieradumi, kuri kaitina vīriešus

 

Vispār vīriešiem patīk sievietes, taču dažreiz viņi nespēj viņas saprast. Tikai viņas ir tās, kas var uzcelt vīrieti septītajās debesīs, bet pēc brīža nomest lejā un nomīdīt ar kājām. Ieradums? Nejaušība? Kas vēl kaitina vīriešus?

Ēdiena ņemšana no viņa šķīvja. Iedomājies situāciju – jūs sēžat kafejnīcā, ir pienācis laiks pasūtīt desertu. Viņš jautā: „Dārgā, ko tu gribēsi?”, bet tu atbildi: „Neko”. Atnes vīrietim šokolādes torti, bet tu uzreiz steidzies to nogaršot (pat vairākas reizes). Tu domā, ka tas nav nekas slikts, bet vīrietis domā par to, kāpēc tu nevarēji pasūtīt savu tortes gabaliņu, kad tev bija iespēja.

Kavēšana. Tā ir daudzu sieviešu klasika. Viņu „būšu gatava pēc piecām minūtēm” var sareizināt vismaz ar 3. Iziet no mājas laicīgi ir īsts izaicinājums.

Sekss tiek izmantots kā ierocis. Ir tādas sievietes, kuras piekrīt seksam tikai tad, ja viņai kaut kas tiek nopirkts, izdarīts pa prātam, kad pašām gribas utt. Viņas ved vīriešus savos pavadiņos.

Viņa nevar atrauties no sava telefona. Jā, ir sievietes, kurām telefons ir tikpat svarīgs kā ģimene un draugi. Ja jūs šķiraties kaut vai uz brīdi, tu jau sāc nervozēt? Pamēģini neturēt to rokās vismaz randiņa laikā.

Viņas neprot pieņemt komplimentus. Vīrietis neizsaka komplimentu, sieviete apvainojas. Vīrietis izsaka komplimentu, sieviete to noliedz un saka, lai nerunā muļķības. Pazīstama situācija? Un, kā tu reaģē, kad komplimentu izsaka svešs garāmgājējs? Uzreiz smaids sejā? Neaizmirsti novērtēt arī sava partnera centienus.

Sieviete domā, ka vīrietis var nolasīt viņas domas. Sievietes sapņo par to… Taču tas nav iespējams. Tā kā, ja ir kādas vēlmes, tad ir jāsaka.

Viņa liek vīrietim darīt to, ko viņš nevēlas. Jā, vīrieši ir uz daudz ko gatavi sievietes dēļ, taču, ja viņam riebjas opera, bet sieviete liek viņam uz turieni iet, kaut kas nav kārtībā.

Viņa saka, ka viss ir kārtībā, bet tā nedomā. Daudzi vīrieši to ir jau sapratuši, taču tāpat nesaprot, kā šādā gadījumā rīkoties.

Viņa velk garumā aizvainojumu. Sievietes ir ļaunatminīgas būtnes. Atliek pieļaut vienu kļūdu, un viņa to ilgi atcerēsies un atgādinās, kad vien būs iespēja.

Viņa uzdod provokatīvus jautājumus. Piemēram, „Kā tu domā, es esmu resna?”, „Tu tiešām domā, ka viņa ir glīta?”.

 

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.