8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kad tavs partneris ir introverts: kā uzvesties šādās attiecībās?

 

Ir cilvēki, kuriem ir nepieciešams daudz laika sev. Jā, tā var būt vienkārša sēdēšana istabā, televizora skatīšanās, gleznošana, lasīšana vai pat strādāšana. Galvenais, ka tas viss notiek vienatnē. Nē, tas nav nekas dīvains un arī cilvēks pats nejūtas dīvaini. Viņš jūtas labi, jo viņam patīk būt ar sevi un tas ir veids, kā viņš atjauno savus spēkus.

Problēmas rodas tad, kad šī cilvēka dzīvē ienāk otrs cilvēks, veidojas attiecības un jauna ģimene. Var gadīties, ka partneris šo vajadzību pēc vientulības nesaprot. Bet vajadzētu. Lūk, kas būtu jāzina, ja tavs partneris ir introverts.

Ja jūsu attiecībās viss ir normāli, partnera vajadzību pēc vientulības nevajadzētu uztvert personiski

Iespējams, ka partneris nav tik atklāts un sabiedrisks, un viņam ir citi veidi, kā atpūsties un atslābināties. Tam nav nekāda sakara ar tevi un tā nav problēma. Vienkārši tavam izredzētajam vajag laiku meditācijai, grāmatai, pastaigai un mūzikas baudīšanai austiņās. Mēs visi meklējam savu iekšējo līdzsvaru un veidus, kā uzlādēt „baterijas”.

Ja jums ir kopīgi bērni, padomā, cik daudz laika un enerģijas tavs partneris iegulda ģimenē

Ja tavs partneris grib aiziet un pabūt viens, nevajag izdarīt uz viņu spiedienu. Nevajag manipulēt ar bērniem un mājas pienākumiem. Ļauj cilvēkam vienam pašam aiziet uz kino un pārstartēties. Nevajag uzskatīt viņu par sliktu, bezatbildīgu un vienaldzīgu cilvēku. Meklējiet kompromisus.

Ja tavs partneris ir tipisks introverts, bet tu, nē, jums var būt grūtības saprasties

Nedomā, ka tavam partnerim ir pienākums raudzīties uz pasauli caur tavām acīm. Jā, varbūt dažkārt tu nevari saprast viņa rīcību vai reakciju, taču tas nenozīmē, ka ar tavu partneri kaut kas nav kārtībā. Tāpēc nav jēgas apvainoties, uzstāt un rīkot scēnas. Ļauj cilvēkam pabūt ar sevi. Viņš vienkārši neprot smelt enerģiju no apkārtējās pasaules. Viņš uzņem enerģiju no sevis. Vienkārši pieņem un mēģini saprast viņu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.