8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Padomi vīriešiem: Mazie ikdienas pārsteigumi, kurus sieviete atzinīgi novērtēs

 

Dažkārt saprast un pārsteigt sievieti nav nemaz tik viegli, tāpēc ir jāmeklē palīdzība. Par to nav jākaunas! Mēs pateiksim priekšā, kas ir tās darbības, kas neprasa lielu piepūli, bet sievietei sagādā prieku.

Atstāj no rīta viņai mīļu zīmīti. Tev kārtējo reizi bija jāceļas agri uz darbu? Viņai nepatīk tas, ka no rītiem viņa tevi nesatiek? Vai tu vismaz iedevi viņai buču, pirms devies projām? Nē? Tad noteikti atstāj mīļu zīmīti vai nu pie gultas, vai nu virtuvē, vai nu vannasistabā. Tekstam nav jābūt sarežģītam. Pilnībā pietiks ar to, ka uzrakstīsi, ka mīli viņu un ka gaidi vakaru.

Atstāj ierakstu viņas plānotājā vai kalendārā. Kad mīlas zīmītes ir jau bijušas, ej tālāk! Pārsteidz viņu ar ierakstu plānotājā par to, ka pēc divām nedēļām jūs dosieties vakariņās uz viņas mīļāko restorānu. Paies laiks, līdz viņa to pamanīs, taču prieks būs neviltots.

Pagatavo viņai brokastis gultā. Pagatavo viņas iecienītākās brokastis un nogādā līdz gultai, kamēr viņa vēl guļ. Skaista pamodināšana, garda maltīte un mīlestība virmos gaisā!

Piegādā ziedus uz darbu. Dažkārt darbs var tik ļoti pārņemt jūsu ikdienu, ka nesanāk nemaz pilnvērtīgi pavadīt laiku kopā. Lai to kaut kā kompensētu, pārsteidz savu mīļoto ar ziedu piegādi uz viņas darbu! Obligāti pievieno zīmīti, lai viņa zina, ka ziedi ir no tevis.

Pārsteidz viņu ar izbraucienu. Pat nav svarīgi, kāda veida izbraukums tas ir – nedēļas nogale citā valstī vai viena diena citā pilsētā. Galvenais, ka esat kopā, veidojat kopīgas atmiņas un labi pavadāt laiku.

Pagatavo viņai vakariņas. Tu jau pārsteidzi viņu ar brokastīm, kāpēc tad neiet vēl tālāk? Pagatavo kaut ko garšīgu un nesatraucies, ja neesi meistars virtuvē. Sievietes novērtē arī centību.

Aizved viņu iepirkties. Bet tikai tad, ja viņai tas patīk! Tomēr ir sievietes, kuras par šo procesu nav sajūsmā. BET, ja viņai patīk, viņa šo mīļuma izpausmi novērtēs atzinīgi. Tikai nesaki, kur jūs dodaties. Vienkārši iesēdini viņu mašīnā un ved.

Pasaki, ka šodien tu uzkopsi māju. Viņa ir nogurusi, izjūt lielu stresu un noteikti nevēlas mazgāt traukus vai grīdas. Ko dari tu? Izdari to viņas vietā! Tas būs vēl labāk, nekā došanās iepirkties vai vakariņas greznā restorānā. Sievietēm patīk, ja vīrietis palīdz veikt mājas darbus, jo dzīvo tur viņi abi! Var gadīties, ka tieši šis būs labākais pārsteigums.

Viss ģeniālais slēpjas vienkāršībā!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.