6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

3 lietas, kuras tev nebūtu jādara, ja vēlies piesaistīt (un saglabāt!) vīrieša uzmanību

 

Varbūt tu vienmēr esi sevi uzskatījusi par „labu ķērienu”, varbūt tu attiecībās uzņemies pārāk daudz, jo vēlies, lai viss izdodas? Tu centies, bet vīrietim pret tevi zūd interese? Portāls „Yourtango” ir apkopojis trīs sievietes uzvedības modeļus, kuri laika gaitā sāk atbaidīt vīriešus.

Neuzvedies kā viņa mamma

Vīrieši dibina attiecības ar sievieti, jo viņi grib mīļoto, nevis mammu. Viņi meklē partneri, nevis vecāku. Līdz ko tu sāc viņam pārāk daudz atgādināt paša mammu, viņa interese pret tevi kā pret sievieti, zūd.

Daudzās attiecībās tas ir ierasts scenārijs: sieviete domā, ka viņai ir tiesības iztaujāt katru vīrieša soli un  zināt, ko viņš dara. Tā ir emocionālā nedrošība, kas atgādina mātes rūpes.

Neesi viņa psihologs

Esi dzirdējusi slaveno frāzi „Vīrieši ir no Marsa, bet sievietes – no Venēras”?

Sievietes cenšas saprast vīrieša skatpunktu uz lietām un notikumiem un, vēl ļaunāk, mēģina „salabot” viņus un mainīt viņu uzvedību. Sievietēm patīk visu kontrolēt un plānot, tāpēc no tā cieš arī vīrietis. Tikai ir jāatceras – vīrieti nevar „salabot”. Viņiem nevajag tavus psihologa pakalpojumus un sapratni. Viņiem vajag, lai viņus vienkārši pieņem.

Vīrieši neizklāsta savas problēmas, lai sieviete varētu tās labot vai dot padomu. Dažkārt viņiem vienkārši vajag cilvēku, kas uzklausīs bez pārmetumiem.

Vīrietis mainīs savu uzvedību tikai tad, ja ticēs, ka tas padarīs viņu labāku un laimīgāku. Viņš mainīsies tikai tad, kad ticēs, ka tas ir nepieciešams. Jā, arī mīlestība to nevar ietekmēt. Ja vīrietis tevi kaitina jau attiecību sākumā, tad nav pat jēgas turpināt, jo viņš NEMAINĪSIES.

Neesi viņa pēdējais glābiņš

Vai viņš skrien pie tevis tikai tad, kad viņam kaut ko vajag? Vai viņš ir jauks un mīļš tikai tad, kad viņš kaut ko vēlas no tevis, piemēram, seksu? Vai viņš nāk pie tevis tikai tad, kad viņam ir brīvs laiks – kad visas izklaides ar draugiem ir galā? Vai viņš tev raksta tikai tad, kad viņam ir garlaicīgi?

Vai tu vienkārši pieņem šādu uzvedību?

Ja tā ir, tad tu vienkārši esi cilvēks, pie kura viņš dodas, kad viņam ir garlaicīgi. Ja tu domā, ka šis ir veids, kā noturēt vīrieti un likt viņam iemīlēties, jo tu vienmēr esi pieejama, tad tu kļūdies.

Vīrietis nevar cienīt tevi, ja tu necieni sevi. Kā viņš var mīlēt tevi, ja tu nemīli sevi? Ja viņš pret tevi tā izturas, tad tev labāk būs bez viņa.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.