5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Pazīmes kas liecina – tu pārāk daudz laika pavadi Tinderī

 

Tik daudz iespēju, tik daudz variantu, tik daudz pirkstu kustību „pa labi” un „pa kreisi” – tajā visā var viegli pazaudēt realitātes sajūtu un sevi.

Trakākais ir tas, ka pat tad, kad tu dzīvē satiec kādu foršu vīrieti, tavā prātā iešaujas doma „Varbūt tur, plašajā Tinder pasaulē, ir vēl kāds labāks?” Online iepazīšanās aplikācijas ir populāras visā pasaulē un šķiet, ka tas tik drīz nemainīsies. Kā saprast, ka tev ir pienācis laiks iepauzēt? To stāsta portāls „Huffingtonpost”.

Tu negribi iepazīties online, bet turpini sev stāstīt, ka nekad nevienu vīrieti nesatiksi, ja to nedarīsi

Bez ziņkārīgi pozitīvas attieksmes tālu netiksi. Daudzus cilvēkus šīs aplikācijas var tik ļoti nogurdināt, ka viņi vispār zaudē motivāciju doties uz randiņu. Ja tu jūti, ka ir par daudz, ierobežo sevi. Atkāpies no tā visa. Sērfošanai Tinderī nav jākļūst par tavu pusslodzes darbu. Pievērsies tam tikai tad, kad jūti, ka patiesi to vēlies. Par sliktu zīmi var uzskatīt arī to, ka tu nemaz nezini, kāpēc vispār uzturies online iepazīšanās aplikācijās.

Tu „sērfo” Tinderī pēc randiņa (vai vēl ļaunāk – randiņa laikā)

Tev pavisam noteiki ir jāpiebremzē, ja tu ķeries klāt telefonam, līdz ko randiņa biedrs aiziet uz tualeti. Tu nevari kārtīgi iepazīt cilvēku, ja visi tavi potenciālie randiņu biedri sajaucas kopā. Atgriezies realitātē!

Tu ieplāno vairākus randiņus vienā dienā

Ja tu ieplāno vairākas tikšanās vienā dienā (vai pat nejauši ieplāno vienā laikā), tev ir vajadzīga pauze. Pat katru dienu tikšanās ar atšķirīgiem vīriešiem var sajaukt tev prātu. Labāk aprobežojies ar dažiem randiņiem nedēļas laikā. Dod katram cilvēkam iespēju un pietiekami daudz laika. Nepārvērties par pārdevēju, kura kliedz „Nākamais!”

Pieaug tava negatīvā domāšana

Jūtu ķīmija starp tevi un Tinderī iepazīto vīrieti ir tik maza, ka tu sāc izjust vilšanos un pat dusmas par to, ka iztērēji savu laiku, naudu un enerģiju. Iepauzē! Varbūt vaina nav otrā cilvēkā, bet gan tevī (skaties iepriekšējos punktus).

Tu vērtē nedomājot

Atvēli laiku pārdomām katram profilam. Pirms automātiski cilvēku izbrāķē, izlasi, ko viņš par sevi saka. Varbūt viņam patīk tās pašas lietas, kas tev, un jums ir daudz kopīga. Tāpat ir arī ar „patīk” atzīmēm. Nevajag paļauties tikai uz skaistu seju un „sešpaku”, jo varbūt viņa aprakstā ir kaut kas, kas tev it nemaz nepatīk un ko tu nemaz nemeklē. Nesarežģī sev dzīvi!

Ko darīt, ja šajās pazīmēs atpazīsti sevi? Iedod Tinderim pauzi un dodies iepazīties „vecmodīgajā stilā” – aci pret aci. Ja tas tevi biedē, pamēģini online komunikāciju, bet bez romantiskiem nodomiem. Nereti tieši draugi pārvēršas par lieliskiem mīļotajiem!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.