6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ja aukstums nebiedē – 3 idejas jautram un ziemīgam randiņam

 

Kas teica, ka atmiņā paliekoši randiņi var būt tikai siltā vasarā? Ziema ir pat ļoti piemērots laiks, lai tiktos ārā, izsmietos un pēc tam dzertu siltu tēju piemājas kafejnīcā. Izklausās pēc maza ziemas piedzīvojuma, vai ne? Mēs piedāvājam dažus randiņu variantus tiem, kas nebaidās no aukstuma un neveiklām situācijām.

Dodieties slidot

Aukstums varētu nebūt vienīgā lieta, kas attur tevi no došanās slidot – tevi noteikti satrauc arī tas, ka tu varētu nokrist, savainoties vai apkaunot sevi vīrieša priekšā. Unvēl slidošanas prasmes… Taču patiesībā tev nav par to visu jāsatraucas. Tu nevari zināt, cik prasmīgs slidotājs ir tavs partneris. Pie tam, jau pirmajā randiņā jūs varat sadoties rokās un atbalstīt viens otru. Mīļi un jautri. Pie tam, mēģināšana uzticēties gandrīz svešam cilvēkam var jūs satuvināt.

Braukšana ar ragavām

Kas teica, ka ragavas un kalns ir domāts tikai bērnu priekiem? Cik mums zināms, vecuma ierobežojumus neviens vēl nav uzlicis. Ja tev šī ideja patīk, tu esi atradusi veidu, kā vīrietim pietuvoties. Labākais šajā idejā ir tas, ka te nav nepieciešama nekāda iepriekšējā pieredze. Ja tu zini, ka vīrietim patīk vienkārša aktīvā atpūta un jautrība, šis varētu būt labs variants. Sildīšanās pie tējas krūzes pēc tam ir garantēta.

Sniegota pastaiga parkā

Jā, varbūt kāds teiks, ka sniegotās dienas ir paredzētas sēdēšanai mājās, dzerot karsto šokolādi un skatoties iemīļoto seriālu. Taču tie, kurus aukstums nebiedē, izmanto iespēju un dodas pastaigāties. Neaprobežojies ar staigāšanu. Vienmēr var uzsākt pikošanos un sniega eņģeļu taisīšanu! Ja jums abiem patīk jautrība un nedaudz bērnību atgādinošas izklaides, tad izmantojiet šo iespēju!

Gada tumšie un aukstie mēneši nav domāti sēdēšanai mājās. Galvenais ir pietiekami silti saģērbties un nebaidīties no sniega, kritieniem un sārta deguna. Mēs paši veidojam savas atmiņas!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.