0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Tu esi satikusi cilvēku, ar kuru kopā varētu aizvadīt visu dzīvi – pazīmes, kas par to liecina

 

Satikties ar dažādiem cilvēkiem var būt jautri, mēs gūstam pieredzi, bet galu galā gribas atrast savu cilvēku, ar kuru varētu pavadīt kopā visu atlikušo dzīvi. Diemžēl, tādu cilvēku nav viegli atrast. Pat, ja tu esi stabilās attiecībās, tas vēl nenozīmē, ka tieši šis cilvēks ir tavs īstais dzīves līdzgaitnieks. Lūk, 10 pazīmes, kas liecina, ka tu esi satikusi savu cilvēku:

Tu viņam blakus vari būt tāda, kāda esi. Tev nav jāizliekas, lai atstātu uz viņu iespaidu, vai jāmainās, lai iepatiktos. Līdzās šim cilvēkam tev pat nav jāslēpj savas nepilnības, jo tu zini, ka vari viņam parādīt savu patieso dabu. Un pats galvenais, šis cilvēks tevi mīl tādu, kāda tu esi.

Šis cilvēks tevi nomierina. Mums visiem patīk taureņi vēderā un satraukums, kurš visbiežāk ir attiecību sākumā. Taču, ja mēs runājam par to, kas mums dzīvē patiesi ir vajadzīgs, tad tas ir cilvēks, ar kuru varam justies mierīgi. Līdz ko tu satiec cilvēku, kurš zina, kā tikt galā ar grūtībām, un kurš zina, kā tevi nomierināt, zini, šis ir cilvēks, kurš tev ir vajadzīgs.

Jūs runājat par nopietnām tēmām. Komunikācija ir veselīgu un ilgstošu attiecību pamatā. Ja jūs neklausāties un nesaprotat viens otru, nekas neizdosies. Kad tu satiec cilvēku, ar kuru kopā pavadīt visu dzīvi, katrai jūsu sarunai ir jēga. Šis cilvēks pa īstam tevī klausīsies, sapratīs tavas emocijas pat tad, kad tu neko nesaki. Šis cilvēks nekaunēsies runāt par nepatīkamām tēmām, un tu vari viņam uzticēt visus savus sapņus un bailes.

Tu šī cilvēka dzīvē esi prioritāte. Ja tu plāno ar kādu savu dzīvi, tu gribi būt svarīga šī cilvēka dzīves sastāvdaļa. Ja tu esi kopā ar kādu, kura dzīvē tu esi prioritāte, šis cilvēks tev ir vajadzīgs. Mūsdienās tādu cilvēku atrast nav viegli, lai gan tādam būtu jābūt katrās attiecībās.

Jūs atbalstāt viens otru. Dzīve jau tāpat ir sarežģīta, tāpēc ir svarīgi, lai blakus ir kāds cilvēks, ar kuru var padalīties savos pārdzīvojumos. Kad tu satiec cilvēku, kurš attiecas pret tavām problēmām tāpat, kā pret savām, nelaid viņu projām. Ir viegli atrast kādu, kas būs līdzās, kad viss ir labi, bet ir grūti atrast kādu, kas neaizbēg pie pirmajām grūtībām.

Jums ir produktīvi strīdi. Visi pāri strīdas. Tā kā nevajag domāt, ka jums nebūs nākotnes, ja ik pa laikam gadās strīdi par sīkumiem. Svarīgi ir tas, cik bieži tie notiek un pie kā tie noved. Ja jūs varat rast kompromisu un risinājumu, jums ir veselīgas attiecības.

Jūs cienāt viens otru. Cieņa, tāpat kā mīlestība, ir svarīga attiecību sastāvdaļa. Bez cieņas mīlestība nevar būt. Tavs cilvēks to zinās un cienīs tevi un visu, ko tu dari attiecību labā.

Jums patīk pavadīt laiku kopā. Ja runājam par cilvēku, ar kuru tu grasies pavadīt kopā visu savu dzīvi, tad tam ir jābūt tādam, ar kuru tev kopā ir patiesi interesanti.

Jūs esat draugi. Runā, ka iemīlēšanās aiziet, bet tas, kas paliek, ir cita veida mīlestība. Paliek draudzība. Tā kā, ja jūs esat ne tikai mīļākie, bet arī labākie draugi, jums ir potenciāls palikt kopā.

Jūs esat saderīgi. Jums ir jādalās ne tikai mīlestībā un kaislē, bet arī ģimenes vērtībās, citādi jums būs ļoti grūti. Viedoklim tādos jautājumos, kā laulība, finanses un bērni, ir jābūt līdzīgiem. Ja tu satiec cilvēku ar tādiem pašiem dzīves uzskatiem un mērķiem, kā tev, zini, tas ir tas īstais…

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.