2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Liec lietā: 6 lietas, kas ļauj vīrietim justies mīlētam

 

Tas, kā vīrietis iemīlas sievietē, varētu šķist īsta mistērija, taču visa pamatā tas notiek tāpēc, ka sieviete liek vīrietim justies mīlētam. Par to vairāk pārliecinājās portāla „Yourtango” attiecību eksperti.

„Es mīlu, kad tu redzi, dzirdi un jūti mani”

Vienam cilvēkam ir grūti iejusties otra cilvēka ādā. Vīrietis un sieviete varētu arī nebūt no dažādām planētām, taču viņu smadzenes ir atšķirīgas, hormoni ir atšķirīgi un pat ķermeņa šūnas ir atšķirīgas.

Protams, ir arī daudz līdzīgu lietu, taču parasti tās atšķirības liek mums justies vientuļiem. Sajūta, ka partneris tevi saprot, dzird un redz ir lieliska un tā ir viena no labākajām attiecību dāvanām, kāda varētu būt.

„Es mīlu, ka tu mani pieņem tādu, kāds esmu un necenties mani mainīt”

Katram cilvēkam ir sava pagātne, sava atmiņu bagāža un pieredze. Katram ir rētas, kas iespaido to, kādi esam tagad. Ar to var būt grūti sadzīvot, bet tas nav neiespējami, un katrs vīrietis priecājas, ja sieviete to saprot un pieņem viņu tādu, kāds viņš ir.

„Es mīlu, ka tu rūpējies par sevi un ticu, ka varu parūpēties par sevi”

Dažreiz mēdz būt tā, ka vīrietim ir slikta oma un viņš vēlas, lai sieviete viņam tajā brīdī ir blakus. Bet viņa atbild, ka viņa nevar, jo viņai ir jogas nodarbība, tikšanās ar mammu vai vizīte pie kosmetologa. Dusmoties uz viņu par to? Nē! Ja sieviete rūpējas par sevi, viņai būs vairāk enerģijas rūpēties par vīrieti. Kāda jēga sievietei bojāt savu omu, ja viņai jāatceļ savi plāni? Nevienam labāk no tā nekļūs.

Svarīgs noteikums – vispirms parūpējies par sevi, tad parūpējies par partneri.

„Es mīlu,kad tu turi mani savā klēpī un neliec man justies vājam”

Jā, arī vīrietis drīkst būt ievainojams un nepārliecināts par sevi. Pārāk bieži viņiem tiek teikts, ka ir jābūt „stipram un vīrišķīgam”, tāpēc viņi baidās izrādīt savu vājību.

Ja sieviete ļauj viņam to darīt, viņš to novērtē. Arī vīriešiem gribas ieritināties sievietes rokās un ļauties viņas mieram. Arī viņš grib paslēpties no trakā pasaules skrējiena un atgūt pārliecību par sevi.

„Es mīlu, ka tu nepārmet man par manām vājībām”

Ir vīrieši, kas no sievietēm ir dzirdējuši frāzi „Tu uzvedies kā bērns” vai „Man ir sajūta, ka man mājās ir trīs bērni, nevis divi”, vai „Es gribu sev līdzās vīrieti, nevis puiku”. Tās ir sāpīgas frāzes.

Sievietei ir jāsaprot, ka vīrietis drīkst būt gan spēcīgs, gan vājš, un viņai ir jāatbalsta abas šīs puses. Nevajag pārmest viņa vājuma, nesapratnes vai nepārliecinātības brīžus.

„Es mīlu, kad tu vēlies, lai esmu tavs mīļotais, nevis varonis”

Mīļotā cilvēka loma ir daudz veselīgāka, atzinīgāka un vīrišķīgāka, nekā iedomātā varoņa loma, ko redzam filmās. Cik daudz bīstamu situāciju ir ikdienā, kurā sievietei būtu nepieciešams varonis? Parasti varonis ir spēcīgs, skarbs un pat agresīvs. Mīļotais var būt maigs un gādīgs, taču arī aizstāvēt savu mīļoto, kad tas ir nepieciešams. Ikdienā varoņa loma ir pārspīlēta un rada tikai nevajadzīgu spriedzi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.