1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kļūdas, kuras sievietes pieļauj komunikācijā ar vīriešiem

 

Vīrietis ir būtne, kuru var pavisam viegli aizbiedēt. Viņš aizlaidīsies no sievietes, kura veltīja viņam neuzmanīgu skatienu, pateica lieku vārdu vai izbiedēja ar savu augsto intelekta līmeni. Nereti sievietēm neizdodas dibināt veiksmīgas attiecības ar vīriešiem, jo viņas neprot ar viņiem komunicēt. Viņas pieļauj izplatītas kļūdas, kuras ir apkopojis portāls „Flytothesky”.

Runāšana tikai par sevi

Komunicējot ar vīrieti, nedrīkst aizmirst par to, ka viņš tur arī ir. Nedrīkst runāt tikai par sevi. Ja tev šī ir problēma, kuru tu apzinies, pamēģini atcerēties kādu faktu – jo mazāk vīrietis par tevi uzreiz uzzina, jo iekārojamāka tu viņam šķiet. Labāk painteresējies par pašu vīrieti, par viņa interesēm. Parunājiet par mīļākajām filmām, izpildītājiem, dziesmām. Īsāk sakot, nepārvērt dialogu par monologu, bet izrādi interesi par sarunu biedru.

Pārmērīga žestikulācija

Nav pieklājīgi plaši plātīties ar rokām vakariņu vai sarunas laikā. Pārāk intensīvas un asas kustības negatīvi raksturo sievieti. Tas norāda uz emocionalitāti un nesavaldīgumu, un ne katram vīrietim tas patīk. Tikšanās laikā ir jāuzvedas mierīgi (bet dabiski). Pārmērīga žestikulācija var aizkaitināt un novērst domas no sarunas tēmas.

Apmātība ar bērniem

Laist pasaulē bērnu vai nelaist ir katra cilvēka privāts jautājums. Taču ir sievietes, kas tik ļoti vēlas tikt pie bērniem, ka ir gatavas par to runāt jau pirmajā randiņā. Un tādējādi pieļauj kļūdu. Nopietni runāt par bērniem vajadzētu tad, kad jūs jau redzat kopīgu nākotni. Un tikai tad, kad zini, ka arī vīrietis bērnus vēlas. Ja jautāsi viņam par bērniem jau pirmajā randiņā, viņš var nobīties un aizbēgt. Tu to vēlies?

Kritizēšana

Ar šo grēko daudzas dāmas. Tad viņš nepareizo kaklasaiti uzvilka, tad pārāk skaļi čāpstina, tad ne tā paskatījās uz sievieti, kas gāja garām. Iemesls aizrādīt atradīsies vienmēr un visur. Kritizēt dažkārt ir veselīgi, bet, ja tas notiek katru dienu un visu laiku, ilgi attiecības neturpināsies. Vīrietis labāk pavisam pārtrauks komunikāciju ar sieviete, nekā būs kopā ar kādu, kas visu laiku pukst.

Mazs vārdu krājums

Ja sieviete ir iemācījusies dažas frāzes visiem dzīves gadījumiem, tad nav ko vēlāk brīnīties, kāpēc ar tādu „bagātīgu vārdu krājumu” izglītoti vīrieši neuztver viņu nopietni. Nopietnām attiecībām vīrietis meklē kādu, ar ko ik pa laikam var arī nopietni aprunāties.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.