1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Toksiski ieradumi attiecībās, kurus mēs maldīgi uzskatām par labiem

 

Cik no zemāk minētajiem ieradumiem ir tavās attiecībās? Vai tu uzskati tos par veselīgiem un labiem? Varbūt mēs mainīsim tavas domas…

Jūs pastāvīgi esat kopā – Varētu šķist, ka tev nekad nebūs gana otra cilvēka uzmanības, jūs esat tik iemīlējušies… Bet tā ir atkarība. Protams, pavadīt laiku kopā ar mīļoto cilvēku ir brīnišķīgi un nepieciešami, taču tas viegli var pārvērsties par toksiskām attiecībām. Labāk atvēli partnerim privāto telpu un neaizmirsti par saviem hobijiem un draugiem.

Tu veic uzskaiti – Tu iegaumē, cik reizes tavs partneris rīkoja drāmas un kļūdījās. Tu to neatlaid un neproti piedot. Varbūt ir vērts pamēģināt? Ļauj partnerim būt cilvēkam!

Tu pasniedz dāvanas tad, kad ir jāatvainojas – Ja jūs apmaināties ar dāvanām tikai pēc strīda vai tad, kad viens no jums kļūdījās, tā nav laba zīme. Strīdi ir jārisina ar vārdiem un darbībām, nevis materiālām vērtībām.

Jūs pastāvīgi esat uz sakariem – Sākumā tas var šķist mīļi, ka jūs pastāvīgi sazvanāties un sarakstāties dienas laikā. Taču ar laiku tas apniks, un tā arī ir sava veida atkarība. Jūs vispār paspējat sailgoties viens pēc otra? Kāpēc gan nepietaupīt jaukas ziņas vakaram, kad varēsiet aprunāties aci pret aci?

Tu saki skaļi visu, ko domā – To ir viegli sajaukt ar godīgumu. Vienkārši ir lietas, par kurām skaļi nav jārunā un kuras būtu jāpatur pie sevis. Dažkārt ir vērtīgi padomāt, pirms vērt vaļā muti.

Tu partnera dēļ mainies – Protams, kompromisi ir nepieciešami un dažas pārmaiņas arī, bet nedrīkst pilnībā mainīt savu uzvedību un izskatu tikai tāpēc, ka partneris tā vēlas. Ne pie kā laba tas nenovedīs.

Tu uzņemies atbildību par partnera laimi vai liec viņam uzņemties atbildību par tavu laimi – Tā arī ir atkarība. Katram cilvēkam pašam ir jāmeklē sava laime gan attiecībās, gan dzīvē.

Tu esi pārāk greizsirdīga – Greizsirdība ir dabiska, taču nevajag to pamatot ar mīlestību. Ja kāds saka: „Es to daru tāpēc, ka mīlu tevi”, tā ir problēma. Un visticamāk tā ir problēma pašā cilvēkā un viņa kompleksos.

 

Materiāli rakstam no Yourtango.com

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.