17.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

7 neveiklas situācijas seksā, ar kurām var sastapties katrs

 

Sekss reti kad līdzinās tam, ko redzam porno filmās. Reālajā dzīvē vīrietis var ar elkoni piespiest sievietes matus, saraut kāju krampī un par skaņām un smaržām vispār labāk nerunāsim. Seksologs, blogere un ģimenes terapeite Lorija Vatsone (Laurie Watson) iesaka, kā izsprukt no neveiklajām situācijām.

Partneri nosauc bijušā vārdā

Kaut kas tāds var notikt pavisam nejauši un pēkšņi, taču tas nenozīmē, ka tavs esošais partneris uztvers šo situāciju kā joku.

Ko darīt? Pirmais, kas būtu jādara, ir jāatvainojas partnerim un jāpārliecina, ka tu vēlies būt kopā tikai ar viņu un ka bijušās attiecības jau sen ir beigušās.

Sejas izteiksme orgasma laikā

Tuvojoties orgasmam, cilvēki pārstāj kontrolēt sevi. Un tajā brīdī daudzi nemaz neizsaktās tik labi, cik gribētu. Ko darīt? Atceries, ka tā ir laba zīme. Tas liecina par to, ka tu koncentrējies uz savām sajūtām. Tikai pilnībā atslābinoties tu vari gūt maksimālo baudu.

Gāzes

Viens no neveiklākajiem brīžiem mīlēšanās laikā ir tad, kad viens no partneriem palaiž gāzes. Mēs esam raduši kaunēties par to, taču tuvības brīdī ir svarīgi būt atbrīvotam, un to ir grūti apvienot ar dabiskajiem organisma procesiem. Ko darīt? Tā vietā, lai kaunētos, pasmejieties. Ja nepieciešams, paņemiet pauzi un atgādiniet sev, ka esat vienkārši cilvēki.

Neparedzēti šķidrumi

No nejaušas urīna noplūdes nav pasargāti ne vīrieši, ne sievietes. Savukārt ar krūti barojošajām sievietēm uzbudinājuma laikā var izdalīties piens. Mēs esam raduši dažus ķermeņa šķidrumus uzskatīt par seksīgiem, bet citus – nē. Bet sekss pats par sevi ir neprognozējams! Ko darīt? Neiespringt par tādiem niekiem!

Bērns guļamistabā

Neviens nevēlas, lai mīlēšanās brīdī līdzās uzrastos bērns. Ja tā tomēr ir noticis, nevajag dramatizēt. Ko darīt? Uzvelc halātu, aizved bērnu atpakaļ uz viņa istabu un atbildi uz jebkuriem jautājumiem ar atbilstošiem vārdiem. Piemēram: „Nesatraucies, neviens nav cietis. Tētis un mamma vienkārši nodarbojās ar īpašām mīlestības cīņām”. Ja bērns ir nedaudz vecāks, atbilde var būt konkrētāka. Piemēram: „Vecāki izrāda savu mīlestību fiziski. Tagad tu diez vai to sapratīsi, bet, kad paaugsies, mēs tev visu paskaidrosim”. Tomēr vienkāršāk ir durvīm uzstādīt slēdzeni.

Nepatīkama smarža no mutes

Nepatīkama elpa nogalina jebkādu vēlmi no rīta mīlēties. Ko darīt? Ja jautājums ir kritisks, ātri aizskrien iztīrīt zobus. Un palūdz to izdarīt arī partneri. Nevajag šādiem sīkumiem ļaut izbojāt dienas iesākumu.

Problēmas ar orgasmu

Pārāk ātri, pārāk vēlu, vispār bez orgasma vai vienkārši nav tā, kā vajag? Mēdz būt visādi, bet, ja mīlēšanās mērķis ir tikai orgasms, tu riskē sabojāt attiecības. Ko darīt? Ja problēmas ar orgasmu ir jau sen, vērsies pie seksologa. Ja tā gadās ik pa reizei, pastāsti partnerim, ko darīt, lai tevi apmierinātu.

Intīmajā dzīvē, tāpat kā parastajā, ir savi kāpumi un kritumi. Atceries, ka šodien sekss var būt romantisks, rīt – garlaicīgs, bet parīt – neveikls. Taču, ja tu jūti, ka partneris tevi mīl un cenšas darīt visu, lai tev būtu labi, neveiklu brīžu būs arvien mazāk.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.