3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Viņš nav iemīlējies, viņam vienkārši ar tevi ir ērti – pazīmes, kas par to liecina

 

Tikai tāpēc, ka vīrietis ar tevi ir kopā, nenozīmē, ka viņš tevī ir iemīlējies. Dažiem vīriešiem (u arī sievietēm) vienkārši patīk, kad līdzās kāds ir, kad ir ar ko pavadīt kopā laiku un pagulēt. Ja tev ir nopietni nolūki, tev ir jāzina, ko domā partneris un ko no viņa var sagaidīt.

Tu viņa dzīvē neesi prioritāte – Jā, jūs pavadāt daudz laika kopā, bet viņš noteikti neizvēlēsies apmeklēt tavu draugu ballīti, ja viņam ir iespēja mājās skatīties futbolu. Ja viņš kaut ko jau ir ieplānojis, viņš nav gatavs savus plānus tevis dēļ mainīt. Vari pat neprasīt.

Visi viņa draugi ir pāros – Ja viņa draugu lokā nav vientuļu puišu, tad, iespējams, viņš vienkārši negrib būt tas, kurš izceļas. Viņš ir atradis tevi, lai varētu kopā ceļot un apmeklēt draugu kāzas. Viņš vienkārši nevēlas būt „trešais liekais” savu draugu lokā.

Viņš tevi kaut kad jau ir pametis – Varbūt viņš jau ir gājis projām no tevis un pēc mēneša nācis atpakaļ, jo saprata, ka atrast citu nav nemaz tik viegli, un viņam sarežģījumi nepatīk. Reiz viņš jau nolēma, ka tu neesi viņa mūža mīlestība, bet viņš zināja, ka tu dosi viņam otru iespēju. Viņš saprata, ka regulārs sekss un garantētas vakariņas ir labāk, nekā vientulība.

Viņš reti cenšas tevis dēļ – Viņš vēlas tikties tikai tad, kad viņam to gribas un kad viņam ir ērti. Bet, kad tev vajag, lai viņš ir līdzās, viņš nav gatavs palīdzēt un vienkārši atbalstīt ar savu klātbūtni.

Viss notiek pēc viņa plāna – Tu vienmēr gaidi, ka viņš teiks, kad jūs varat tikties, kad liks manīt par savu brīvo laiku. Viņš atceras par tevi tad, kad viņam nekas cits nav darāms. Ja viņš mīlētu, tā nebūtu…

Viņš necenšas iepatikties taviem tuviniekiem – Tā kā viņš ar tevi neplāno neko nopietnu, tad viņam ir vienalga par to, kādas ir viņa attiecības ar tavu ģimeni un draugiem.

Tu viņa dēļ nolaid savu latiņu – Viņam ar tevi ir viegli, jo tu nekad neko daudz neprasi. Ja tu viņam neliec manīt, ka no attiecībām gaidi kaut ko vairāk, viņš tās nemaz neattīstīs. Ja tu centies parunāt par nākotni, bet viņš izvairās no sarunas, zini, viņš nevēlas neko nopietnu.

Jūsu attiecības neattīstās – Varbūt pašlaik tevi viss apmierina, bet ar laiku tu vēlēsies kaut kādu attīstību: dzīvošanu kopā, kāzas, bērnus, mājdzīvniekus… Ja viņš nekam no tā nav gatavs, tas nozīmē, ka viņš to pašlaik arī nevēlas.

 

Materiāli rakstam no Elitedaily.com

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.