9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Iedvesmojošas latviešu mammas Jolantas dzīve kā seriālā jeb 3 meitas gada laikā

 

Jolanta ir jauna, iedvesmojoša sieviete, kas savu mīļoto ārzemnieku Ēriku satiku kādā vasaras vakarā Vecrīgā.. Abu mīlestība uzplauka tik ātri, ka Jolanta jau pēc mēneša pārvācās uz dzīvi Francijā. 2016. gada martā abi sagaidīja savu pirmdzimto – meitiņu vārdā Anya. Pēc 5 mēnešiem Jolanta uzzināja, ka ir stāvoklī.. taču šoreiz gaidāmi dvīņi.. meitenītes – Mia un Luna.

Jolanta un Ēriks šajā pavasarī viens otram teica  jāvārdu. Nesen ģimenei pievienojās suņu meitene Winona. Īsta ģimenes idille, vai ne!?

Kā savā interneta dienasgrāmatā raksta Jolanta, šis nebūs stāsts par kārtējo ģimenīti, par to, kādas ir viņu maltītes un kādu apģērbu valkā mazās princeses. Jolanta dalās savas un meiteņu dzīves epizodēs, kurās neko neslēpj un nepiepušķo.. Tas ir godīgs un reāls stāsts par 3 meitenēm, kas dzimušas vienā gadā, stāsts par jaunu meiteni, kas agri kļuva par daudzbērnu mammu, stāsts par to, kā latviešu meitenei, kurai tik ļoti garšo diļļu čipsi, audzināt meitenes bilingvuālā ģimenē ārpus Latvijas.

Jolanta iedvesmo un iedrošina. Viņa nebaidās ceļot kopā vai doties uz pludmali, līdzi ņemot 3 meitas un suņu meiteni. Vienvārdsakot – baudiet!

Vairāk nekā 76 tūkstoši cilvēku seko ģimenes Instagram kontam. Ja arī jūs vēlaties iepazīties ar Jolantu un viņas burvīgo ģimeni, tad virtuāli viņas var atrast šeit! Viņu blogs:  un facebook konts.

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

1 KOMENTĀRS

  1. Iedvesmojošs? Kas ir iedvesmojoši, ka satika Vecrīgā vīru, ka piedzima meita, pēc pievienot mēnešiem vēl divas? Anya Mia un Luna latviešu mammai Jolantai!?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.