8 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Vai viņš ir tavs īstais?

 

Gribam mēs to atzīt vai, nē, bet kādu laiku savā dzīvē mēs esam pavadījuši prātojot un meklējot to „īsto un vienīgo”. Kad tas beidzot notiek arī realitātē, tas pārspēj visas mūsu cerības un iedomas. Zemāk ir apkopotas lietas, kas notiek, kad tu satiec patiesi lielisku vīrieti!

Viņš attiecībās ieņem aktīvo lomu. Ja tu vīrietim patīc, viņš tevis dēļ darīs daudz laba. Viņš nebaidīsies spert soļus uz priekšu un virzīt attiecības jaunā gultnē. Beidzot tev nav viss jāuzņemas uz sevis!

Viņa klātbūtnē tu jūties ērti. Jā, viņa klātbūtnē tev nav jāiespīlējas seksīgā kleitiņā, jāieveido mati un jāuzklāj perfekts grims. Tu vari būt tu pati. Dabiska un īsta. Tev nav jāizliekas, ka esi perfekta, jo viņš zina, ka ideālu cilvēku nav.

Tu gribi būt ar viņu kopā. Pēc kopīgas un laiskas nedēļas nogales tev varētu šķist, ka tu vēlēsies pavadīt laiku vienatnē, bet, tiklīdz tu atgriezies savā mājoklī, tev vīrieša sāk pietrūkt. Labākā daļa ir tā, ka arī viņš jūtas tieši tāpat. Jā, tev ir jābūt dzīvei ārpus attiecībām, bet ir jauki domāt par to, ka jūs abi vēlaties būt kopā.

Tava labākā draudzene atbalsta jūsu attiecības. Viņa redz, ka tu esi priecīga un tev acīs ir īpašs mirdzums. Viņa redz, ka viņš tevi nesāpina, tāpēc arī atbalsta jūsu attiecības.

Kad tu esi ar viņu kopā, tu nebeidz smaidīt. Jūs varat būt mājās, pie draugiem vai restorānā – jūs labi pavadīsiet laiku un nespēsiet beigt smaidīt un priecāties par otra klātbūtni. Tev ir paveicies ar lielisku kompanjonu!

Jums ir līdzīgi dzīves uzskati. Tas var būt par jebko: politiku, hobijiem, ģimenes vērtībām utt. Tas vienkārši nozīmē to, ka jums ir līdzīgas intereses, tāpēc arī sarunu tēmu un izklaižu jums netrūks. Kopīgas intereses stiprina attiecības.

Jūs izaicināt viens otru. Kopīgas intereses un hobiji ir jauki, bet tas nenozīmē, ka jums obligāti vienam otrs ir jākopē. Atšķirīgi viedokļi un uzskati ir labi (kamēr to dēļ nerodas strīdi). Padebatēt attiecībās arī ir interesanti un pat noderīgi.

Viņš mudina tevi paust savas domas, jūtas un viedokli. Pat normālās attiecībās tev mēdz rasties sajūta, ka tu kaut ko nevari atklāt. Tas varētu būt atklāts viedoklis vai kaut kas tāds, kas tevi aizskāra. Tāpēc tu klusē. Tikai, ne ar šo vīrieti. Tu zini, ka vari viņam godīgi atklāt savas jūtas un zini, ka viņš tiks ar to galā.

Ar viņu viss šķiet vienkārši. Jebkurās attiecībās ir jāiegulda lielāks vai mazāks darbs. Taču īstās attiecībās tas viss šķiet daudz vienkāršāk un brīvāk. Jā, ik pa laikam ir jāpieliek pūles, bet pat tajos brīžos tu jūti, ka ar mīļoto cilvēku ir viegli un pareizi. Tas ir tas, ko tu jau ilgu laiku biji gaidījusi…

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.