8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kā zināt, ka attiecībās parādijušās nopietnas problēmas?

 

Tev nepatīk skatīties, kā viņš košļā, un kaitina, ka viņš neatceras, kādas puķes tev patīk. Bet tu neesi pārliecināta par to, ka tie ir pietiekami nopietni iemesli, lai šķirtos. Varbūt tie ir vienkārši kopdzīves blakusefekti? Lai tev taptu mazliet skaidrāks, mēs pastāstīsim, kādas ir tās pazīmes, kas liecina par to, ka varbūt jums vajadzētu iet katram savu ceļu.

Viņš ir pārstājis tevi cienīt

Vai arī jūs abi regulāri cits citu kritizējat un izsmejat. Nicinājums – tas ir attiecību beigu sākums, un daudzi pāri pat nepamana, ka jau ilgu laiku cits citu pazemo.

Attiecības vairs nav tik uzmundrinošas

Labas attiecības ir piepildītas ar pozitīvām emocijām. Partneris tev palīdz aizmirst par stresu, pie viņa tu vari vērsties pēc palīdzības un, kad jūs esat kopā, tu gluži vai atslēdzies no ārpasaules. Ja tā visa nav un tu satraucies, kad esi viņam līdzās, tad, iespējams, tu esi nepareizajās attiecībās.

Citas attiecības kļūst par prioritāti

Lielai daļai pāru ir vajadzīgs arī laiks, ko pavadīt ar citiem cilvēkiem. Bet, ja visu laiku gribas tikties tikai ar draugiem un kolēģiem, nevis partneri, tad tas ir iemesls, lai aizdomātos.

Atteikums seksā

Katrās attiecībās ir kāpumi un kritumi. Tai skaitā arī gultā. Kādu reizi tas ir normāli, jo var būt nogurums, slikta pašsajūta utt. Sarkanais signāls tas ir tad, kad sekss jums nav bijis jau pus gadu vai arī viņš atsaka jebkuram tavam centienam viņam pietuvoties. Pie tam, sekss jums var būt biežs, bet mehānisks. Tā it kā emocionāli jūsu tur nemaz nebūtu, un viss, par ko tu domā, ir darbs.

Jūs vairāk laika veltāt telefonam, nekā cits citam

Ja jau jūs esat kopā, tad esat kopā pa īstam! Ja viens no abiem partneriem visu laiku „baksta” telefonu, tad tas ir nopietns attiecību problēmu signāls. Ja ne uzreiz, tad ar laiku par tādu noteikti kļūst.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.