9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vai ir pienācis laiks šķirties?

 

Ja tu jūties tā, it kā attiecībās būtu „iesprūdusi”, un nevari saprast, ir vai nav laiks doties projām, šīs trīs zīmes tev nedaudz pateiks priekšā.

Tu neesi viņa prioritāte

Būšana par kāda prioritāti, nenozīmē, ka jums kopā jāpavada katra minūte sava laika. Tas ir par nozīmīgas lomas spēlēšanu cits cita dzīvē un būšanu emocionāli saistītiem.

Apsēdies un brīdi padomā par to, vai tu patiesi esi iesaistīta partnera dzīvē. Vai viņš pieņem svarīgus lēmumus (kas attiecas uz jums abiem) patstāvīgi? Vai tu esi satikusi viņam svarīgus cilvēkus? Vai viņš kaļ nākotnes plānus, neiesaistot tajos tevi?

Ja tev šķiet, ka tu līdz galam neesi daļa viņa dzīves un nejūties pietiekami svarīga, ir laiks doties projām.

Jūs esat „izauguši”

Tu pastāvīgi attīsties, izvirzi jaunus mērķus un sasniedz tos. Tas nozīmē, ka tagad tavas vajadzības un vēlmes varētu atšķirties no tā, kādas tās bija attiecību sākumā.

Kad jūs pēdējo reizi tā no sirds izrunājāties un uz dzīvi skatījāties līdzīgi? Palikšana attiecībās pieraduma un ērtuma pēc noteikti nav diez ko veselīga. Ja jūsu dzīves uzskati ir mainījušies, un nu arī atšķiras, tad būtu vērts apdomāt iespēju iet savu ceļu.

Starp jums nav savstarpējā atbalsta

Laimīgās attiecībās būtu jāizjūt atbalsts no otras pusītes, un jābūt līdzās, ja otram ir grūti. Ja tavs partneris regulāri lūdz tavu palīdzību, bet pats pazūd ik reizi, kad palīdzība ir vajadzīga tev, tad tev nopietni vajadzētu apdomāt iespēju kādu laiku pabūt vienai.

Tu to neapzinies līdz brīdim, kad problēmatisku jautājumu risināšanā tu labprātāk iesaisti kādu draudzeni, nevis otro pusīti. Kāpēc? Jo tev šķiet, ka partneris nebūs ieinteresēts palīdzēt, un varbūt pat dusmosies, ja tu viņu traucēsi.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.