12.8 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Kuras frāzes nekad neteikt savam mīļotajam cilvēkam?

 

Ir frāzes, kuras vienkārši nedrīkst teikt savam mīļotajam vīrietim.

Es esmu resna?

Nevajag noslogot vīrieša prātu ar šādiem jautājumiem. Ja tu patiesi esi resna, tad tievē! Vīrietis to nedarīs tavā vietā. Un nevajag viņam sūdzēties un provocēt.

Es taču teicu…

Nekas tik ļoti nebojā attiecības, kā tas, ka tu vienmēr gribi, lai tev ir taisnība. Ja vīrietis kļūdījās, tad nevajag iet un viņam vēl to pārmest un ar smīnu sejā teikt: „Es taču teicu, ka tā notiks…” Tev viņš ir jāatbalsta!

Es to izdarīšu pati

Jā, vīrietis zina, ka tu pati vari atrisināt visas saimnieciskās problēmas, aizbraukt uz veikalu, aiziet pakaļ bērnam uz dārziņu… Viņi zina, ka tu mācēsi iesist naglu sienā, lai varētu uzkarināt jauno gleznu. Tikai priekš kam to visu darīt pašai? Noņemot uzdevumus no vīriešu pleciem, tu tos uzkrauj sev. Ļauj arī viņam kaut ko darīt un būt tavam lielajam palīgam.

Bet manas draudzenes vīrs…

Nekad nesalīdzini savu mīļoto vīrieti ar citiem. Bet, ja tomēr to dari, tad tikai tāpēc, lai pateiktu, ka viņš ir labākais.

Tu mani nemīli…

Vai viņš būtu ar tevi kopā un paciestu šīs frāzes, ja tevi nemīlētu? Diez vai. Tāpēc nevajag mēģināt viņu provocēt un kaitināt.

Kur tu biji?

Ja vīrietis tev gribēs pastāstīt, kur viņš bija un, ko darīja, tad viņš noteikti to izdarīs. Ar frāzēm „Kur tu biji?”, „Vai tad tikšanās tik vēlu beidzas?” sieviete tikai liks vīrietim smagi nopūsties un nerunāt vispār.

Tu mani negribi saprast

Dažreiz sievietes pašas sevi nesaprot. Kur, nu, vēl vīrieši! Sievietes ilgi izvēlas kleitas, lūpukrāsas un pat kafiju kafejnīcā, jo bieži nezina, ko īsti vēlas! Tāpēc nevajag no mīļotā vīrieša prasīt neiespējamo. Galu galā viņam apniks, un viņš aizies pie izlēmīgākas sievietes.

Tu neesi vīrietis!

Šie vārdi salauzīs jebkuru vīrieti. Mierīgi vīrieši to laidīs gar ausīm, sakravās koferus un aizbrauks. Un nav svarīgi, kad tas notiks – pēc pirmās frāzes vai piektās. Nesavaldīgs vīrietis dos pretī. Jebkurā gadījumā šie vārdi nepaliks nepamanīti.

Izturies pret mīļoto cilvēku ar mīlestību, sapratni un rūpēm. Tieši tā veidojas uzticamas attiecības.

Tu nemāki…

Jebkurš pazemojums iedragā vīrieša ego. Tas ir tikai laika jautājums, cik ilgi viņš to spēs izturēt. Kāds aizies uzreiz pēc pirmā aizrādījuma, kāds – pēc desmitā. Tu tiešām gribi to pārbaudīt? Ja vīrietis patiesi kaut ko neprot, tad iemāci viņu. Citādi viņu iemācīs cita.

Tu nespēsi to izdarīt!

Šī frāze ir vēl aizskarošāka par iepriekšējo. Tas izklausās pēc izaicinājuma, bet vari būt pārliecināta, ka ne katrs vīrietis uz tā uzķersies. Bet, ja arī uzķersies, tad uz visiem laikiem to atcerēsies. Cilvēkiem attiecībās ir vienam otru jāatbalsta, nevis jāapšauba otra spējas.

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.