2.5 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Vai tu esi atvērta mīlestībai?

01/10/2019 11:00
 

Tu pārāk daudz domā, jo tava sirds un prāts nekādi nevar nonākt pie kopsaucēja. Tava sirds grib ielaist sevī cilvēkus un dot viņiem iespēju tevi iepazīt un iemīlēt. Taču tavs prāts kliedz tev kaut ko citu.

Tas saka: „Nesteidzies, pagaidi pāris minūtes, un mēs visu pārdomāsim.” Precīzāk – „domāsim pārāk daudz un visu sarežģīsim, jo tu nevari ļaut atkal nodarīt sev pāri.”

Tā ir tava aizsargreakcija

Tu esi no tām sievietēm, kuru vīrieši nesaprot. Viņi nesaprot – patīk tev vai, nē, jo viņu klātbūtnē tu sev uzliec masku. Bet klusībā ceri, ka viņš tev dos iespēju iepazīt sevi tuvāk.

Ja tev kaut ko jautā, tu nekad nebaidies teikt to, ko domā. Tu necenties atstāt uz kādu īpašu iespaidu, jo tu zini, ka tev ir vajadzīgs vīrietis, kas cienīs tavu viedokli (neatkarīgi no tā, kāds tas būs).

Mīlestībā tu sevi „ieliec” par visiem 100%. Tiklīdz sirds pārņem vadības grožus, bet prāts pārsēžas aizmugurējā sēdeklī, sākas visādi brīnumi. Jo, kad tu iemīlies, tu iemīlies ar katru savu ķermeņa šūnu. Tava sirds plīst pušu tās mīlestības dēļ, kuru tu nespēj noturēt sevī.

Tu dod otru, trešo un pat desmito iespēju, jo dvēseles dziļumos tu vēlies, lai arī tev kādreiz dod tikpat daudz iespēju.

Sākumā tu droši vien šķieti vienaldzīga, pat mazliet necilvēcīga. Bet tas ir normāli – būt piesardzīgai. Galvenais, ne pārlieku, lai nepalaistu garām jaunas iespējas.

Pati lielākā problēma ir tāda, ka, tad, kad tev ir mīksta sirds un spītīgs prāts, tu riskē iznīcināt pašas laimi

Tu ļauj sev domāt par visu, kas varētu noiet greizi, un prātā sāc jau gatavoties ļaunākajam. Bet sirds tajā laikā kliedz „Pietiks! Dod man iespēju! Laid mani! Tagad ir mana kārta!” Aizmirsti par savām domām un ieklausies sirdī. Apsolu, tā ne vienmēr tevi aizvedīs nepareizajā virzienā.

Tas nenozīmē, ka it nemaz nav jāieklausās savās domās. Tas būtu muļķīgi. Tas vienkārši nozīmē to, ka tev domas ir jāpagriež mazliet klusāk. Tev ir jāatrod līdzsvars!

Vienkārši ievelc dziļu elpu, jo dzīve pati visu saliks pa plauktiņiem. Un, kad pienāks tas brīdis „tā, kā visam ir jābūt”, tad pieņem to vienlīdzīgi gan ar sirdi, gan ar prātu.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 705
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 706