11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kā no jauna iemīlēties savā vīrietī?

 

Ir laimīgas sievietes, kuras, būdamas precējušās, atkal un atkal iemīlas. Un vienmēr – savā vīrā! Kā viņām tas izdodas? Lūk, dažas idejas!

Iedomājies, ka viņš nav tavs vīrs

Runā, ka lietas un cilvēki vairāk tiek novērtēti, kad tos zaudējam. Bet labāk nenovest sevi līdz tādām galējībām. Vienkārši pamēģini paraudzīties uz savu vīru no cita skatpunkta.

Iedarbini savu vērīgumu un skaties. Skaties, kā viņš vāra tēju, iesēžas mašīnā vai maina pultij baterijas. Ej tālāk savos novērojumus un iedomājieties, ka tēju viņš taisa citai sievietei. Lūk, viņa sēž viņam blakus un tagad pieies, noskūpstīs viņu, apkamps, un viņi kopā skatīsies iemīļoto filmu.

Iedomājieties, ka viņš pēc darba nebraukspie tevis, jūs kopīgi neiesiet iepirkties un vakarā viņš nesildīs tevi savos apskāvienos. Iedomājies? Un ko tālāk? Droši vien tu sāki kļūt greizsirdīga. Tev ir jāpiekrīt – tu nevēlies viņu zaudēt.

“Es tevi mīlu, jo…”

Reiz, kad vīru iemīlēji, viņš bija tavs bruņinieks, karalis, varonis! Kā viņam tas izdevās? Kas tev lika krist viņa apskāvienos un teikt “jā”? Uzraksti sarakstu ar 100 punktiem, uzskaitot vērtības, kurastev viņā patika. Izvēlies no saraksta piecas un padomā – kur tās palikušas? Tev kādreiz patika viņa spēja rīkoties, kas ar to noticis tagad? Varbūt viņam nav apstākļu, lai šobrīd to izrādītu? Padomā, kā tu viņam varētu palīdzēt? Piemēram, mazāk uzņemties atbildību uz sevi, lūgt palīdzību. To pašu izdari ar pārējām četrām vērtībām. Pēc vēlēšanās vari līdzīgi rīkoties arī ar pārējām 95.

Nenes strīdus ārpus mājas

Par visām grūtībām attiecībās esam paradušas stāstīt draudzenēm. Attiecības mainās, taču draudzeņu domas izmainīt ir grūtāk. Tāpēc, ja ilgu laiku tavās acīs vīrs ir bijis garlaicīgs un apnicīgs, tev neizdosies ātri no viņa izveidot ideālo vīrieti. Pat, ja kaut kas mainīsies uz pozitīvo pusi, draudzenes vienmēr atgādinās par to, kā bija agrāk. Tas vilksies līdzi. Tāpēc stāsti draudzenēm par savu vīru tikai labo. Paskaties, kādu efektu tas atstās uz viņām, uz tevi un uz tavu vīru.

Izcel viņa sasniegumus

Pieņem pati sev šādu lēmumu – izcelt viņa sasniegumus. Ja šaubies par to, ka tev tas izdosies, uzliec telefonā atgādinājumu vai kalendārā atzīmi, ka ir jāatceras par viņa sasniegumu ievērošanu. Atrodi kaut vai piecus iemeslus tam, lai viņu paslavētu un apbrīnotu. Varbūt viņš sen nav dzirdējis no jums labus vārdus?

Padomā par sevi

Varbūt problēma tomēr ir tevī, nevis tavā vīrā? Viņš tev sen nav izteicis komplimentus? Padomā par to, cik bieži tu viņam sniedz iemeslu to darīt. Viņš tevi sen nekur nav vedis? Padomā par to, kad pēdējo reizi tu viņam pateici, uz kurieni vēlētos doties. Maini sevi (vai atgūsti savu veco „es”)’un tu redzēsi, kā ap tevi mainās pasaule. Un varbūt arī tavs vīrs.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.