9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tu jau ilgāku laiku neesi attiecībās, bet labprāt tādas vēlētos? Tev noderēs šie padomi!

 

Tu jau ilgāku laiku neesi attiecībās, bet labprāt tādas vēlētos? Noskaidro, kādēļ, iespējams, tu joprojām esi viena.

Tavā dzīvē nav vietas

Kad sieviete dzīvo viena, viņa cenšas savu dzīves telpu un laiku aizpildīt tik ļoti, lai nekad nebūtu jāsēž mājās un jāgarlaikojas. Tas nozīmē, ka viņa uzņemas vairāk darba pienākumu, aktīvi pavada brīvo laiku, veido ciešākas attiecības ar draugiem un iesaistās vēl visādās nodarbēs. Kur šādā dienas režīmā iestarpināt attiecības?

Sāc sevi noskaņot pareizajā virzienā. Piemēram, skapī sakārto drēbes tā, lai viens plaukts paliek brīvs. Gultā guli tikai vienā pusē, lai blakus puse ir brīva. Ieplāno vienu dienu nedēļā pavadīt mājās. Prātā atbrīvo vietu jaunām un skaistām domām. Noskaņo sevi pārmaiņam.

Tu nezini, ko vēlies

Ja Tu nezini, kādu otro pusīti vēlies, tad tev nav iespējas to piesaistīt. Atrodi laiku, kad mājās apsēsties klusumā un uzrakstīt vēstuli sev. Apraksti, kādu cilvēku vēlies redzēt sev blakus – gan rakstura īpašības, gan ārējo izskatu. Apraksti arī to, kā tu vēlies kopā ar viņu justies.

Tu neesi atvadījusies no iepriekšējām attiecībām

Lai dotos uz priekšu, ir jāatlaiž pagātne. Ja ir kādi neizrunāti jautājumi ar bijušo, nevelc garumā un atrisini tos. Ja tādas iespējas nav, piedod sev un viņam visu, kas noticis, un palaid vaļā. Nemeklē attaisnojumus, kļūdas un iemeslus, dodies uz priekšu.

Tu nejūties mīlestības vērta

Vispirms tev ir jānoskaidro, kāpēc tu tā jūties. Kurš to teica? Ja šī sajūta ir dziļi tevī, ir vērts meklēt palīdzību no malas. Mēs visas esam mīlestības vērtas! Ja Tu pati sevi mīlēsi, būsi sev visdārgākā un mīļākā pasaulē, lutināsi un lolosi sevi, arī citi to ieraudzīs un gribēs būt daļa no tavas dzīves. Tev ir jāparāda citiem, cik lielas mīlestības vērta tu esi!

Tu netici, ka spēsi satikt īsto

Vai Tu esi no tām, kas netic, ka tādi īstie eksistē? Protams, ir grūti noticēt tam, ko tu neesi satikusi. Vai tu vēlies satikt īsto? Ja tu tam ticēsi, tad satiksi, ja nē, tad īstie neeksistē un tev nebūs tā laime viņu satikt. Izvēlies, ko tad tu īsti vēlies satikt?

Tu gaidi mīlestību no citiem cilvēkiem

Tu sagaidi, ka atnāks tas otrs cilvēks un iedos tev to mīlestību. Patiesībā jau mīlestība nedzīvo citos cilvēkos, bet gan katrā pašā. Neviens nevar atnākt un iedot tev to, kā tev nav pašai, jo, ko tad tu dosi pretīm? Mīlestība sākas tevī! Tā sākas brīdī, kad tu izvēlies to otru mīlēt un kad tu ļauj sevi mīlēt, un nevienu brīdi ātrāk. Tā pilnīgi noteikti nesākas brīdī, kad esi ielaidusi sevī visas pasaules sāpes un gaidi, kad kāds nāks paņems tās nost un sapildīs tevi ar mīlestību.

Tu esi pārāk noslēgta

Lai sastaptu savu izredzēto, tev būs jādodas ārā no mājām. Pamaini savu draugu loku, pieņem uzaicinājumus uz ballītēm, piesakies kursos, dodies uz koncertiem un citiem pasākumiem. Tu nekad nezini, kur un kā sastapsi savu nākamo otro pusīti, tādēļ izmanto izdevības un biežāk saki “jā” dažādiem piedāvājumiem.

Tu raidi nepareizus signālus

Ja bez nopietnām attiecībām esi jau ilgāku laiku, tevi var pārņemt izmisums. Tā iespaidā tu esi gatava darīt jebko, lai iegūtu pretējā dzimuma uzmanību, tādēļ sāc raidīt visa veida signālus. Arī ar nepareizo domu. Raidot šos greizos signālus, tu pievērs viena tipa vīriešu uzmanību, smagi vilies tajā, ko iegūsti un kļūsti vēl nelaimīgāka.

Tev ir pārāk augstas prasības

Kopš bērnu dienām mums tiek iepotēts, ka īsts vīrietis līdzinās princim – viņam pieder karaļvalsts, viņš nāk mūs izglābt, viņš ir stalts muskuļkalns, kuram itin viss ir pa spēkam. Tādi vīrieši dzīvo tikai grāmatās. Vērtē cilvēkus pēc tā, kā tu jūties ar viņiem kopā, ko vari iemācīties no viņiem un vai kopā ar viņiem jūties droši. Iespējams tu jau esi iepazinusies ar savu nākamo otro pusīti, bet nemaz nedod viņam iespēju, jo viņš neatbilst tavam scenārijam galvā.

Tu esi pārāk valdonīga

Demonstrējot to, cik lieliski ar visu proti tikt galā, cik esi spēcīga un gudra, tu nevis piesaisti vīriešus, bet gan atbaidi viņus. No malas izskatās, ka tu esi tik pašpietiekama un ka tev neviens nav vajadzīgs. Jā, vīriešiem patīk gudras un spējīgas sievietes, bet viņiem simpatizē arī sievišķīgs trauslums. Maini savu nostāju!

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.