2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Vai vīrieši pamana, kad sievietes ārējā izskatā kaut kas nav tā, kā vajag?

 

Jebkura sieviete uzreiz pamanīs, kas otrā sievietē ir nepareizs: kādu detaļu grimā, neveiksmīgu frizūru vai tērpu. Bet, kā ir ar vīriešiem? Tie, kuri neko nesaprot no modes un sieviešu lietām – vai viņi pamana, kad sievietes ārējā izskatā kaut kas nav tā, kā vajag?

Atbilde ir – jā. Lielākā daļa vīriešu var pateikt, kad sieviete ir pārcentusies ar grimu vai arī ne pārāk veiksmīgi apģērbusies. Un lūk, kas viņiem nepatīk visvairāk:

  1. Ekstremālas frizūras. Kad ir pārāk daudz matu lakas, spīdumu, augstu papēžu….Jūs domājat, ka visi uzreiz pievērsīs jums uzmanību, un tā arī būs, bet tas būs cita iemesla dēļ. Lielākā daļa vīriešu priekšroku dod gariem, koptiem, mīkstiem un zīdainiem matiem, kas nelīp no matu lakas vai matu želejas.
  2. Seja kā maska. Tonālais krēms tiek lietots, lai noslēptu ādas trūkumus. Bet tas jāuzklāj plānā kārtā, turklāt tonim ir jāsakrīt ar ādas toni. Kad tonālais krēms ir uzklāt par daudz, rodas ne tikai sajūta, bet arī skats, it kā uz sejas būtu uzlikta maska. Tonālais krēms ir nepieciešams, lai neviens nepamanītu ne jūsu ādas nepilnības, ne pašu krēmu. Jo mazāk, jo labāk.
  3. Salipušas skropstas. Jūs zināt šo efektu, kad sieviete lieto pārāk daudz skropstu tušu. Lietojiet kvalitatīvu skropstu tušu, kas ātri nožūst un kura nesalīp. Pēc uzlikšanas izmantojiet birstīti, lai novāktu visu lieko.
  4. Pārāk daudz spīduma. Ja jūs neesat profesionāla vižāziste, labāk pieturēties pie matētiem toņiem. Tādas ēnas ir vieglāk uzlikt un tās mazāk sakrājas grumbiņās pie acīm.
  5. Dzelteni zobi un nepatīkama smaka mutē. Jā, kaut kas tāds nepatiks nevienam. Ja jums ar to ir problēmas, tad jums ir jāsaprot cēlonis. Tas nepavisam nenozīmē, ka jūs tīrāt zobus pārāk reti. Varbūt, jums jāsamazina kafijas, melnās tējas un sarkanvīan lietošana, vai arī jāatmet smēķēšana. Atrodiet problēmas cēloni un atrisiniet pašu problēmu. Neaizmirstiet par balinošajām zobu pastām un elpas atsvaidzinātājiem.
  6. Nolaidība. Slikts manikīrs, neskūtas kājas un paduses, netīras ausis…Neko tādu nenoslēpsi ar grima vai skaista apģērba palīdzību.
  7. Pārāk sausa vai taukaina āda. Jā, vīrieši pamana. Ja āda ir tik sausa, ka tā lobās, vai arī pietiekami taukaina, ka spīd. Un nevajag attaisnoties ar salu vai tveici.
  8. Krāsoties uz ielas. Vīriešus neinteresē, kā jūs padarāt sevi pievilcīgāku. Grimu uzklājiet mājās, un nepielabojiet to publiski.
  9. Tumšas lūpas. Lūpukrāsa ir lielisks līdzeklis, kā uzsvērt lūpu skaistumu. Bet tā var arī izspēlēt ar jums ļaunu joku. Ja jūs ejat uz tikšanos kafejnīcā vai restorāna, izvēlieties lūpukrāsu, kas atbilstu jūsu dabīgajam lūpu tonim. Tumšai lūpukrāsai piemīt īpašība atstāt pēdas uz zobiem, it īpaši, kad jūs ēdat. Turklāt, tumšais zīmulis ap gaišu lūpukrāsu padara jūs vecāku.
  10. Pārāk daudz smaržu. “Pārāk” – tas vienmēr ir slikti. Pietiek ar pilīti uz kakla, aiz ausīm un uz delnām.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.