1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kā zināt, ka viņš patiesībā negrib atjaunot attiecības?

 

Viņš tev raksta tikai vēlos vakaros

Protams, tev ir patīkami, ka viņš domā par tevi, taču, ja viņš patiesi vēlētos tevi atgūt, viņš par tevi iedomātos arī no rīta un pa dienu. Viņš par tevi domātu un rakstītu tev ne tikai tad, kad viņam ir vientuļi vai garlaicīgi. Bet tu esi pelnījusi vairāk.

Viņš vairāk runā nekā dara

Kad viņš tev saka, ka vēlas satikties, tad tas vēl nenozīmē to, ka tā tikšanās notiks. Ja viņš patiesi vēlētos tevi satikt, viņš atrastu brītiņu.

Viņam nav laika jaunām attiecībām

Ja viņš ir aizņemts darbos vai treniņos, viņam nav laika meklēt jaunas attiecības. Tāpēc tu esi viņa vienīgais variants – sieviete, kura viņam jau ir zināma visās nozīmēs. Bet tas ir tikai tā, pa jokam. Viņš tevi ir jau „izmetis”. Un izmetīs pavisam, kad vinam uzradīsies jauna draudzene.

Viņam jau ir bijušas līdzīgas attiecības ar bijušajām

Ja viņš regulāri satiekas un tad atkal šķiras ar bijušajām, tad arī tu vari nokļūt tajā pašā aplī. Patikami ir domāt, ka tu varētu būt izņēmums, bet liela ir vilšanās, kad tā nenotiek.

Viņš saka, ka ilgojas, bet tu par to šaubies

Ja tu šaubies par viņa vārdiem, tad tas ir nopietns pierādījums tam, ka tev viņš nav vajadzīgs. Ja tu pat nespēj uzticēties viņa vārdiem, tad tam ir nopietns iemesls.

Ja jums nesanāk satikties, viņš vienmēr vaino tevi

Un ne tikai par tikšanās reizēm. Visās problēmās un nesaskaņās, kas ir starp jums, viņš vaino tevi.

Viņš vairāk runā par pagātni nekā par nākotni

Par pagātni ir ērti atcerēties – tas jau ir noticis, un tu to zini. Par nākotni runāt nav ērti, jo jūs nevarat zināt, kas notiks. Un viņš nav pārliecināts, vai tu vispār būsi tās daļa (vai varbūt ir pārliecināts, ka nebūsi?).

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.