2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Ja tava otrā pusīte dara kādu no šīm 5 lietām, tad tev nevajadzētu ar viņu precēties!

 

Droši vien attiecības starp vīrieti un sievieti ir viena no skaistākajām lietām pasaulē. Iemīlēšanās pirmajā fāzē Jūs netīšām idealizējat savu partneri un bieži vien starp sievietēm jau attiecību sākumā valda uzskats, ka viņš noteikti ir tas īstais, viņš ir vienīgais. Nākamā fāze (etaps?), attiecībām turpinoties – ir kāzas. Bet jāsaprot, steiga šeit ir lieka. Mēģiniet pavērot savu mīļoto cilvēku bez rozā brillēm uz acīm. Ja kādā no zemāk aprakstītajiem punktiem, Jūs atpazīstat savu vīrieti, tad visdrīzāk viņš nav Jūsu romāna galvenais un vienīgais varonis un izveidot ilgstošu, laimīgu kopdzīvi ar viņu būs sarežģīti.

Viņš ļoti ātri zaudē pacietību

Varētu jau mēģināt iebilst: bet viņš taču nepaceļ roku, neizmanto fizisku spēku. Nav svarīgi. Jūs jau tagad zināt, kāds šis cilvēks būs laulības laikā.

Ja viņš ātri aizsvilstas, sāk psihot, uzvedas īgni vai demolē mēbeles, ir jāsaprot ka šī nesavaldības tendence ar gadiem turpinās attīstīties. Veselīgas, laimīgas attiecības nevar izveidot uz baiļu un trauksmes izjūtas pamata. Jūs nekad nezināsiet, kādus pārsteigumus Jums atnesīs nākamais viņa emociju vilnis.

Viņš melo

Ja Jūs jau attiecību sākumā esat pieķērusi savu mīļoto pie it kā maznozīmīgiem meliem, tad ziniet, ka arī šī tendence visdrīzāk turpinās attīstīties. Vai šādam cilvēkam varēs uzticēties svarīgos jautājumos? Savstarpēja uzticība ir jebkuru normālu attiecību balsts.

Viņš Jūs neiedomājas kā iemīļoto, līgavu vai mīļoto meiteni

Daudzas sievietes un meitenes gadiem atrodas attiecībās, kurās viņām nav nekāda statusa. Kas Jūs esat? Meitene? Līgava? Vai vienkārši Santa/Maija/Aija? Ja Jūs ar šo cilvēku satiekaties jau 6-9 mēnešus un viņš netiecas Jūs iepazīstināt ar saviem draugiem, kolēģiem vai radiniekiem, šīs attiecības ir visai šaubīgas.

Pārstājiet meklēt attaisnojumus, kādēļ Jūsu attiecības netiek pārnestas jaunā līmenī. Tā ir velta laika izšķiešana. Ja līdz šim brīdim Jūsu mīļotais cilvēks nav spējis izlemt, kas Jūs viņam esat, par kādu tālāku attiecību attīstību var būt runa.

Viņam ir atkarība no…

Ja Jūsu partnerim ir atkarība no alkohola, narkotikām, seksa vai kā cita, bēdziet. Nav vērts censties un tērēt savu laiku, lai palīdzētu viņam tikt vaļā no saviem dēmoniem. Ja vien viņš pats to nevēlas, Jūs nespēsiet viņam palīdzēt, bet spēkus iztērēsiet maksimāli daudz.

Pat ja viņa atkarība nekādi neietekmē Jūsu attiecības, tas noteikti nav akmenī cirsts, ka arī turpmāk atkarība/-as nespēs ietekmēt Jūsu kopdzīvi. Visai bieži cilvēks, kurš cieš no kādas atkarības, sāk izmantot savus tuviniekus, lai īstenotu savas vajadzības.

Viņš ar Jums manipulē

Manipulatori ir gudri cilvēki, viņi centīsies ar Jums manipulēt pakāpeniski. Manipulatori ir kontroles fanātiķi. Viņi nejūtas droši, ja vien viņiem nav iespēju kontrolēt visu un visus sev apkārt. Šī viņu apsēstība vēl vairāk izpaužas kāda konflikta brīdī, tā kā konflikts ir tiešs izaicinājums viņu kontroles spējām.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNākamnedēļ sola siltu laiku!
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 2141