10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ko nedarīt pēc strīda ar mīļoto?

 

kauja

Strīdi attiecībās notiek, tie ir neizbēgami. Ir dažas lietas, ko pēc strīda labāk nedarīt. Lūk, šādi ir puišu viedokļi.

“Pēc strīda viņa vienmēr apmīļo mūsu suni. Zinu, ka tas izklausās bērnišķīgi, taču man patiktu, ja suņa vietā būtu es.” — Atis L.

“Reizēm meitene man feisbukā visiem draugiem redzamā vietā uzraksta kaut ko salkanu, piemēram: “Esmu tik laimīga, ka mēs vairs nestrīdamies! Mīlu tevi!” Doma jau nav slikta, bet man nepatīk, ka viņa afišē mūsu konfliktus.” —Mārcis G.

“Nevaru ciest, ka pēc asākas vārdu pārmaiņas viņa vienmēr saka: “Labi, ka šis strīds nebija tik nopietns kā iepriekšējais!” Es saprotu, ka draudzene grib to labāko, taču veco nesaskaņu piesaukšana man bojā garastāvokli.” — Toms R.

“Manai meitenei patīk pēc strīda nosnausties, bet es gribētu vienkārši pabūt ar viņu kopā vai darīt kaut ko patīkamu.” — Kārlis S.

“Man nepatīk, ka viņa pēc strīda zvana savai labākajai draudzenei un visos sīkumos to atstāsta, lai gan es atrodos blakus istabā un visu dzirdu. Tas man liek domāt, ka strīds vēl nav beidzies.” — Gusts D.

“Pēc strīda viņa nepārtraukti vaicā: “Vai mums viss kārtībā?” Tas padara nervozu. Ir taču redzams, ka viss kārtībā, – citādi mēs vēl aizvien strīdētos.” — Jānis Z.

“Tūlīt pēc strīda viņa sāk saukt mani mīļvārdiņā. Tas izklausās tik samāksloti!” —Reinis V.

 

Un ko pēc strīda dari tu vai tava mīļotā? Padalies komentāros!

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.