0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā uzvesties gultā ar vīrieti? Daži padomi

 
Beauty couple in passionate embrace in bed
Beauty couple in passionate embrace in bed

Visām sievietēm gultā gribas būt teicamniecēm. Pat tām, kas skolas laikā saņēma tikai trijniekus. Par ko vīrieši ir gatavi likt visaugstāko atzīmi un dāvināt „vislabākās mīļākās” titulu? Un vispār, kā uzvesties gultā ar vīrieti? Par to arī būs šis raksts.

Iespējams, ka šīs „intīmās lietiņas” – vaginālās lodītes, vaginālo muskuļu attīstīšana, Kamasutras mācības – ir laika tērēšana? Varbūt vīriešiem nav slikti arī tāpat, bet pārējais viņiem ir gluži vienaldzīgs? Protams, ka tas nav tā! Jums labākās mīļākās statuss ies gar degunu mūžīgi, ja jūs visu to ignorēsiet. Taču krist galējībās arī nav nepieciešams. Te ir svarīga mēra izjūta un prasme. Ir seši pamatnoteikumi, kā kļūt savam vīrietim par vislabāko gultā.

Noteikums Nr.1 Seksā ir jābūt aktīvai

Pierādīts, ka vīriešiem nav nekādas darīšanas par to, kas kļuva par jūsu entuziasma iemeslu. Meitene aktīvi strādā ar gurniem – tas viņus uzbudina. Pie tam, nav svarīgi, vai viņa tvīkst kaislē vai arī vienkārši nodarbojas ar fitnesu. Piemēram, palaida garām pēdējo treniņu un tagad mēģina atgūt zaudēto. Uz veselību! Vīrietis būs priecīgs jebkurā gadījumā. Galvenais, lai sieviete negulētu baļķa pozā ar skatienu griestos.

Ticiet, ar simulanti, kas māk notēlot orgasmu, vīrietis samierināsies daudz vieglāk, nekā ar haltūristi, kurai slinkums pāris reizes noelsties un ekstāzē pievērt acis. Pēdējās viņš diskvalificēs uzreiz. Tas ir tas gadījums, kad vīriešu auditorija ir priecīga būt piemānītai, bet īsta sieviete – sapnis ir priecīga notēlot. Lai vai kā vērtē – sekss ir komandas spēle, bez partnera ar to nodarboties ir pliekani un neinteresanti. Galu galā, ir jēdziens par pašiedvesmu vai par apetīti, kura atnāk ēdot. Tas nozīmē, sieviete kādu laiku izliksies būt kaislīga un jutekliska, un orgasms neliks sevi gaidīt. Tas, starp citu, ir pierādīts fakts, nevis tukšs izdomājums.

 Noteikums Nr.2. Nevajag baidīties eksperimentēt

Bez eksperimentiem nekur! No pašu vīriešu vārdiem, viņi guļamistabu uztver kā zinātnisko laboratoriju, kurā ikdienas (pareizāk sakot, ik nakti) notiek seksuāli atklājumi. Viņi visi ir pārliecināti, ka tikai viņiem pa spēkam ir paveikt „kaut ko tādu”, par ko sieviete varēs atcerēties visu savu atlikušo dzīvi. Iespējams, vīrieti zemapziņā aizskar, ka viņš nav bijis pirmais, bet tā gribas pēc sevis atstāt atmiņas, būt neordināram. Vīrietis improvizē, un īstas sievietes uzdevums- viņam netraucēt. Saprāta robežās, protams.

Vispirms, pirms viņam teikt: Tu traks esi palicis?” atrodiet sevī spēkus dot vīrietim iespēju apmierināt seksuālā novatorisko izsalkumu. Otrkārt, uzlieliet mīļoto ar vārdiem par to, ka viņš pirmais mīlas un kaisles spēlē iedomājās par tādu negaidītu pagriezienu.

Noteikums Nr.3 Tieši jāsaka, ko Jums gribas seksā

Protams, viss būtu vienkāršāk, ja guļamistabā partneri mainītos ar seksa instrukcijām. Redzi, te tev, mīļais, saraksts un karte ar manām erogēnām zonām – iepazīsties. Jums nāk smiekls, bet jebkurš vīrietis ar entuziasmu atbalstītu šādu vai līdzīgu ideju. Vīriešiem ir apnicis rīkoties nezinot, klausīties Jūsu monotonajā „M-m-m” un censties saprast, vai tā ir ekstāze vai Jums sāp.

Vairākums meiteņu domā: lai viss notiek kā notiek. Un viņas kļūdās. Īsta sieviete nekautrēsies „apgaismot” vīrieti pirms, pēc un seksa laikā. Var un vajag mācīt vīrieti uzvesties pareizi gultā. It tikai viens noslēpums- burvju vārds „jā . „Jā, mīļais, maigāk”, „Jā mans labais, ātrāk” – lūk tas ir piemērs īsām seksa instrukcijām. Vīrietis būs pateicīgs par tiešumu, bet jūs saņemsiet vēlamo baudu. Uzvaru gūs abas puses.

Noteikums Nr.4 iemācīties sacīt „Nē”

Upurēšanās ne vienmēr ir pateicīga lieta. Katrā ziņā noteikti ne seksā. Vīrieši, ja viņi nav maniaki – izvarotāji, paši nevēlēsies sievietei likt darīt to, kam viņa nepiekrīt. Bet viņiem ir jāzina, ka sieviete tiešām ir pret. Ticiet, labāk gultā ar vīrieti no paša sākuma ir pareizi uzvesties, pasakot „nē”, nevis viņš pēc tam mocīsies uztverot Jūsu pārmetošos skatienus, redz, paskaties, ko tu ar mani esi izdarījis.

Jūsu „nē’ nenozīmēs, ka Jūs esat pret seksu principā, bet tikai pret atsevišķām tā izpausmēm. Visrupjāko un nepatīkamāko. Sievietei, ja ar viņu tiešām mēģinātu izdarīt kaut ko tādu, ir tiesības un viņai arī vajag pretoties. Bet, noraidot scenāriju, ko piedāvā vīrietis, vienmēr viņam var piedāvāt savu.

Noteikums Nr.5 Nevajag kautrēties no sava ķermeņa

Jebkura vīrieša galvenā erogēnā zona ir acis. Ja precīzāk – hipotolāms, kas arī „zīmē” vīrieša smadzenēs dažādas frivolas bildes (lūk, no kurienes pastāvīgas domas par seksu). Jebkurš vīrietis ir simtprocentīgs „skatītājs”. Viņi var stundām skatīties uz porno, aizkavēties striptīzklubā un viņi neieredz seksu tumsā zem segas. Šī aklā knosīšanās viņus ļoti kaitina.

Sievietēm liekas, ka vīrietis viņu piekasīgi nopētīs, novērtēs, meklēs pumpas uz pēcpuses. Tas nav tā. Vīrietim ir cits domāšanas tips. Viņi ir aizņemti tikai ar momenta fiziku. Tāpēc, ja jūs gribat zināt, kā ir jāuzvedas gultā ar vīrieti, iegaumējiet, ka visatbildīgākajā momentā viņam gribas redzēt Jūs visu, gribas redzēt Jūsu un savus orgānus darbībā. Un ja Jūs viņam nedosiet šādu iespēju, vīrietis vienkārši aizvērs acis un stādīs sev priekšā jebkuru citu, pie tam, visdrošākos rakursos.

 Noteikums Nr.6 Jāmāk nodarboties ar seksu, ne tikai ar mīlestību

Vīrieši ir romantiski, bet dažreiz viņiem negribas domāt par intīmo atmosfēru, smaržīgām svecēm, mūziku un ilgu prelūdiju. Dažreiz viņiem gribas tikai seksu. Primitīvu dzīvniecisku seksu. Un īsta sieviete laiku pa laikam ļauj sevi izmantot kā seksa rotaļlietu. No pašu vīriešu vārdiem, tādos momentos viņu bauda no seksa ir fantastiska. Viņi simtprocentīgi sevī jūt apziņu „Esmu – vecis”. Jau šis fakts vien viņus uzbudina. Starp citu, daudzām sievietēm arī patīk ātrs sekss, tādēļ, ir vērts pamēģināt.

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.