1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

5 pievilcības stūrakmeņi, kas jāiegaumē

 
aktieri
Šķiet, lai savaņģotu partneri pietiek vien ar skatienu. Taisnība, skatiens ir viens no svarīgākajiem pievilcības stūrakmeņiem, tomēr tas nav vienīgais.

Erudīcija

Sievietēm patīk erudīcija, kad vīrietis zina, ko atbildēt katrā situācijā. Pievelkošs ir vīrietis, kurš zina vienlaikus, kas ir Chanel nr.5 un kas ir WhatsApp, kurš zina, kā neapmaldīties mežā, un kas ir eļļas padevējs mašīnā. Protams, nav obligāti jābūt kā staigājošai enciklopēdijai, un pavisam godīgi būs uz jautājumu “Kas ir Šūmaņa jonu nobīdes frekvence” atbildēt: “Nezinu, bet ja tas patiešām interesē, tad es to rīt noskaidrošu”. Daudz sliktāk ir stostīdamies paskaidrot, ka “tā ir saulrieta laika fiksācija”. Tāda izlocīšanās nerada labu iespaidu par vīrieti. Protams, ja sieviete ir pietiekami gudra, tad šādus piņķerīgus jautājumus pirmajā randiņā neuzdos. Paprasīs ko vienkāršāku, šajā reizē vairāk gan vērtēs nevis zināšanas, bet gan sarunas biedra reakciju. Lai gan pēc pirmā randiņa vēl ne tuvu var visu pateikt par cilvēku, tomēr pirmais iespaids ir lielā mērā noteicošais.

Smaržas

Šis ir ļoti svarīgs aspekts. Ir jāizvēlas vidusceļš – ne par maz un ne par daudz. Abas šīs galējības par vīrieti neliecina neko labu. Ja nav iesmaržojies, tad ir signāls, ka nav gaumes, ir izlaidīgs, aizmāršīgs vai nepievērš uzmanību sev, ja par daudz, tad neaudzināts un varbūt pat vēl mammas paspārnē esošs. Vislabākais ir neuzkrītoši iesmaržoties ar kādu no vīrieša smaržām. Nemazgātu drēbju un sviedru smaka vispār nav apspriežama. Arī, ja kāds “smaržo” pēc alus vai cigaretē, tas liecina par kaut ko, precīzāk, pēc tā, ka šis randiņš ar konkrēto cilvēku būs pēdējais. Starp citu, ja vīrietis jau pirmajā reizē piedāvā iedzert, tas jau gandrīz atklāti liecina par nodomu, kas nesniedzas tālāk par vienu nakti. Un otrādi, ja vīrietis redz sievietē nākamo dzīvesbiedreni, tad turēs no alkohola pa gabalu, vismaz pirmajos randiņos.

Sakoptība

Nav obligāti uz tikšanās reizi jānāk dārgā apģērbā, tomēr tam ir jābūt tīram, nesmakojošam. Protams, matiem ir jābūt mazgātiem, bārdai un ūsām apstrādātām bez jebkādām izlaidības pazīmēm. Tiesa, katrs tīrības normas interpretē pa savam, saistībā ar audzināšanu ģimenē, bet katrā ģimenē, kur no bērna ir izaudzis vīrietis, līdz pirmajam randiņam ir savs vērtību uzstādījums, kā dēļ var rasties nesaskaņas. Iecietība un sapratne ir labākais līdzeklis pret tām.

Skatiens

Flirts sākas ar skatienu. Ja tas ir dziļdomīgs, patiess, tiešs, tad vēstī: “Es tevi redzu, pievērsu tev uzmanību, gribu iepazīt tevi”.  Skatiens izsaka visu, ne velti acis ir Dvēseles spogulis. Pēc viena skatiena diezgan skaidri var noteikt, kādas iepazīšanās iespējas ir ar konkrēto cilvēku.

Pieejamība

Precīzāk, nepieejamība. Aizliegtais auglis ir salds. To mēs zinām, ja skatāmies uz pazīstamiem māksliniekiem sportistiem, politiķiem… Starp viņiem un mums ir uzcelta nepieejamības siena. Un arī privātajās attiecībās nepieejamības faktors spēlē lielu lomu. Nepieejamība, kas tiek pareizi pasniegta, paaugstina interesējošā cilvēka vērtību. Gudra sieviete partnerim ļaus sevi atklāt pamazām, nekādā gadījumā visu uzreiz.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.