12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

7 pazīmes, ka jums ir lemts palikt tikai kā draugiem!

Dieviete.lv
 

paris-silueti

Noteikti esi dzirdējusi atziņu, ka vajag laulāties ar cilvēku, kas ir tavs labākais draugs, bet kā tev šķiet – laulības ar cilvēku, kuram tu esi ļoti pieķērusies un patiesībā mīli tikai kā labāko draugu patiešām izdodas?

Ļoti bieži draudzībai starp sievieti un vīrieti pa vidu maisās arī citas jūtas – seksuāla pievilcība (parasti no vīriešu puses), mīlestība (parasti no sieviešu puses), utt., taču dīvainā kārtā tas parasti ir vienpusēji un otrs cilvēks. kam tik tiešām ir draudzīgas jūtas notic, ka draudzīgā mīlestība, pieradums un rūpes vienam pret otru ir tā patiesā mīlestība un piekrīt attiecībām. Attiecībām turpinoties, tā otra cilvēka galvu piepilda ģimenes un draugu pozitīvais viedoklis un viņam sāk likties, ka tik tiešām – šim cilvēkam piemīt gandrīz visas īpašības, kas būtu nepieciešamas labai ģimenes dzīvei!

Pieņemsim, ka vīrietis ir iemīlējies, bet sieviete izjūt draudzību, Atklāsmes brīdis parasti ir bildinājums – tu visu dzīvi biji iedomājusies, ka precēsies ar vīrieti, kurā būsi līdz ausīm iemīlējusies un nespēsi iedomāties ne vienu dienu bez viņa, bet šeit nav ne miņas no šīm sajūtām, taču ir pārliecība, ka dzīve kopā ar šo vīrieti (draugu) būs stabila. Bildinājuma brīdī tu saproti, ka, ja pateiksi “nē”, tad šis vīrietis pazudīs no tavas dzīves, bet, ja teiksi “jā”, tad būsi negodīga pret sevi un viņu…

1.Tevi piesaista citi vīrieši un tu pat neiebilsti ar viņiem it kā nevainīgi flirtēt un koķetēt;

2.Tu labāk pievērsies kopīgiem hobijiem un citām aktivitātēm kopā ar viņu nevis intimitātei;

3.Jums nav kopīgi mērķi;

4.Jūs neesat atkarīgi viens no otra;

5.Tu neesi par viņu paaugstinātās domās jeb tu vari viņu novērtēt pilnīgi adekvāti;

6.Tu neesi gatava kopīgi ar viņu pārvarēt visus šķēršļus;

7.Viņš tevi neiedvesmo un tu necenties iedvesmot viņu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.