8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sievietes, ar kurām vīrieši nevēlas precēties. 10 dāmu tipi

 

sieviete-tetovejumi

1. Jaunkundze “Kurš te ir galvenais?”

Tās ir sievietes, kurām vēlme komandēt ielikta ģenētiskā līmenī. Sākumā vīrietim var likties, ka šāds raksturs ir ļoti pievilcīgs, taču tikai pašā sākumā. Kad vīrietis saprot, ka ar viņu apietas kā ar mazu, dumju otrklasnieku, viņš sarauj šādas attiecības.

2. Jaunkundze “Uzvari pūķi”

Šīs kategorijas sieviete parasti uzskata, ka viņai izdosies pakļaut vīrieti, izmantojot spēles “auksts-karsts” taktiku. Iespējams, sākumā vīrieti ieintriģēs iespēja iekarot to, kas viņam iepatikusies, taču ar laiku viņš nogurs. Un atradīs tādu, kas spēs veidot attiecības bez viltībām un trikiem, vienkārši un godīgi.

3. Jaunkundze “Es gribu tevi mainīt”

Būsim godīgi – pieaugušiem cilvēkiem nepatīk, kad viņus sāk pārveidot pēc sava ģīmja un līdzības. Ne sievietēm, ne vīriešiem. Ko tad dara šādas sievietes? Viņas nolemj, ka konkrēta vīrieša neatbilstība viņu raksturam un normām ir pagaidu grūtības un izdosies viņu “vest pie prāta”.

Sākumā viņa metodiski veic korekcijas vīrieša garderobē, pēc tam dzīvoklī, bet vēlāk sāk diktēt “pareizu gaumi”. Ja sieviete sāk ieviest korekcijas attiecībā uz vīrieša draugiem, ģimeni vai darbu, tad viņš to pavisam noteikti neizturēs.

4. Jaunkundze “Aizdomīgā un greizsirdīgā”

Iekarot šādas sievietes uzticību ir grūti, bet zaudēt ļoti viegli. Jūs pat nesapratīsiet, kad tas ir noticis. Vai tad, kad jūs nedaudz ieinteresēti paskatījāties uz pārdevēju veikalā? Kad parādījāt savas klasesbiedrenes fotogrāfijas, kas uzņemtas pirms 10 gadiem? Šādas dāmītes nekaunas rakties vīrieša telefonā, kabatās vai pat netīrajā veļā. Par kādu uzticību vispār var būt runa?

5. Jaunkundze “Es dzīvoju tikai tev un tevis dēļ”

Šī ir cita galējība. Sieviete akli mīl savu vīrieti. Tik akli, ka viņas pašas dzīve, intereses, paziņu pulks pārstāj eksistēt. Pats galvenais ir Viņš, Viņa jūtas un vajadzības. Tā nav mīlestība, bet slimīga atkarība, ko ir jāārstē piespiedu kārtā. Bieži vien šādu dāmu izārstē pats mīlas objekts, pārtraucot attiecības.

6. Jaunkundze “Man vajadzīgs papucītis”

Šī būtne bieži tiekas ar vīriešiem, kas vecāki par viņu. Turklāt nereti viņa meklē nevis vīru vai draugu, bet “tēvu”, kas risinātu viņas problēmas – emocionālās, finansiālās un fiziskās. Daļai vīriešu tas nepatīk un viņi aizbēg, lai atrastu nevis “meitu”, bet draudzeni.

7. Jaunkundze “Es zvanu mammai piecas reizes dienā”

Vīrieši nespēj paciest sievietes, kas nevienu lēmumu nespēj pieņemt bez savas mātes dalības. Mīlēt, cienīt māti ir viens, bet būt par pieaugušu sievieti, kam nepieciešams mātes padoms ikvienā lietā, kas cits. Turklāt potenciālā sievasmāte šādām dāmām bieži vien nav nekāda “dāvana”.

8. Jaunkundze “Kas bija uz mēles, to pateica”

Šī sieviete ir profesionāla baumotāja. Viņa zina visu un par visiem un dievina izokšķerēt jaunu informāciju, vēlams pikantu. Vīrieti šāda sieviete sākumā var iekarot ar savu pļāpāšanu un humora izjūtu, bet pēc tam rodas loģisks jautājums: “Ko gan viņa runā par mani, ja nespēj turēt mēli aiz zobiem?”

9. Jaunkundze “Bet Bērziņiem ir tā…”

Šīs dāmas problēma ir tā, ka viņa pastāvīgi runā par citiem cilvēkiem – par to, ko viņi darījuši un kas viņiem pieder. Un rezultātā salīdzina viņus ar sevi. Ja vīrietis apprec šādu dāmu, tad vēlāk dabūs noklausīties, ka kaimiņienei Bērziņai ir smalks kažoks, bet viņai, nabadzītei, nav.

10. Jaunkundze “Es to neēdu”

Vīrietim patīk baudīt maltīti kopā ar mīļoto sievieti, tāpēc viņu var nokaitināt tādas frāzes kā “Es neēdu pēc sešiem”, “Esmu veģetāriete”, “Esmu uz diētas”. Pat tad, ja vīrietis nolems, ka šāda sieviete nekad nepaliks tukla, drīz viņš sapratīs, ka nav nekāda prieka ēst vienatnē. Un tas ir sliktāk nekā pieci lieki kilogrami!

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.