1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Pazīmes, kas liecina, ka attiecībās nesaņem to, ko esi pelnījusi

 

paris-bedas

Viens no raksturīgākajiem un visbiežāk uzdotajiem jautājumiem, kurš sev tiek uzdots, ja esi attiecībās, ir tas, vai tu esi kopā ar pareizo cilvēku.

Pat ja eksistē dažādas pazīmes, kuras tev var palīdzēt to secināt, vēl viens jautājums, kuru tev vajadzētu uzdot, ir, vai tu saņem to, kas tev pienākas no savām attiecībām? Varbūt ir grūti uz to visu skatīties strikti, ja tava otra puse ir praktiski vienīgais cilvēks, kuru tu īsti pazīsti jau labu laiku, bet ir svarīgi saprast savu vērtību un ieraudzīt, kad kāds cits tevi pietiekami nenovērtē. Šeit būs 12 pazīmes par to, ka, iespējams, tu nesaņem to, kas tev patiesībā pienākas.

 

1. Tu izdomā attaisnojumus par viņa rīcību un galu galā vaino pārējos

Kad viņš izdara kaut ko, kas tev vai pārējiem liek justies neērti, vai tu attaisnojies viņa vietā? Varbūt tu pat vaino pati sevi vai kādu citu par viņa izdarībām? Ja tavs pārinieks izdara kaut ko tādu, kas tev nešķiet visai pieņemams, tad jums vajadzētu būt spējīgiem izrunāties. Drauga aizsegšana nepalīdzēs neko atrisināt.

2. Viņam nav mērķi vai nopietna attieksme pret attiecībām

Viņš neplāno par nākotni, kurā esi iekļauta arī tu. Viņš nelūkojās tālāk un nesaprot, ja tu vēlies iziet pasaulē darot lietas, kuras saistītas ar tavām interesēm. Būdams atturīgs, viņš var arī tev liegt izcelties un realizēt savu potenciālu.

3. Tu jūti, ka nekad, nevienā situācijā neesi prioritāte

Ja viņam nav ko citu darīt, tad varbūt viņš par tevi padomās. Viņš dosies pie tevis vien tad, kad viņam būs brīvs laiks vai arī kad vien iegribēsies, nevis tāpēc, ka tu esi svarīga viņa dzīvē. Tādā gadījumā, skarbā realitāte ir tāda, ka tu vienkārši aizpildi viņa tukšo laiku.

4. Reti vari paļauties uz viņu, ka viņš būs pie tevis, sniegs tev atbalstu, rūpēsies par tevi

Neatkarīgi no tā, ko tu dari vai kur tu esi, ja viņš zvana vai raksta, tu atbildēsi un esi gatava būt viņam līdzās, kaut no distances. Par spīti tam, ja tev vajag viņu, tu vari tikai samierināties ar to, ja viņš vispār atbild vai izbrīvē laiku priekš tevis. Viņš pat varētu vaicāt, vai tas viss var pagaidīt. Protams, ka cilvēki mēdz būt aizņemti un ir reizes, kad kāds ir viennozīmīgi aizņemts, bet, ja situācija ir nopietna, vai viņš būs pēc tevis?

5. Tev nav vēlme ar viņu runāt

Varbūt tu pēc viņa neilgojies. Varbūt ceri, ka tu no viņa vispār nedzirdēsi nekādu ziņu. Kad tu saņem īsziņu, tu neesi sajūsmā un knapi tiecies viņu satikt. Tu tikai sēdi uz vietas, gandrīz vai gaidot, ka attiecības izzudīs, kā arī tev šķiet, ka labot neko nav iespējams.

6. Tu vienmēr gaidi uz viņu

Tu gaidi, ka viņš tev zvanīs, rakstīs vai aicinās uz randiņu. Tu gaidi, ka viņš tiks vaļā no saviem kaitīgajiem ieradumiem vai teiks, ka tevi mīl. Tu gaidi, ka viņš izpildīs savus solījumus un sāks labāk izturēties pret tevi. Tu gaidi to dienu, ka tu beidzot saskatīsi viņā to cilvēku, kuru pirmīt iemīlēji.

7. Mazi strīdi pārvēršas par cīņām

Tās mazās lietas, kuras jūs reiz varējāt kopīgi pārskatīt vai pat ignorēt, ir kļuvušas par konflikta rosinātāju – un jūs strīdaties diezgan bieži. Tu dēļ viņa esi kļuvusi viegli sakaitināma. Neesi īsti pārliecināta, vai esi ļoti dusmīga vai arī vienkārši meklē kaut kāda veida kaisli un emocijas, tāpēc izpaudies uz visiem 100%.

8. Tu paliec attiecībās vien tāpēc, jo nevēlies būt viena

Kad tu domā par to, kādēļ paliec, tu domā, “Nu, tas ir labāk nekā būt vienai.” Tev ir tik ļoti bail no tā, kas tevi sagaidītu, ja tu būtu viena, ka tu paliec tur, kur nemaz nejūties visai laimīga un ar kādu, kurš vairāk nav zvaigznes tavās debesīs. Būšana vienai varbūt ir pretīga lieta, tomēr tas varētu būt tieši tas, kas tevi paglābs.

9. Tu vēlies, lai jūs spētu līdzināties citiem pāriem

Kad tu raugies uz citiem pāriem, tu pie sevis nodomā, “Kaut nu man būtu kaut kas tāds, kas ir starp viņiem.” Tu gaidi, ka situācija uzlabosies, bet labāk nepaliek, un tu kļūsti aizvien vairāk un vairāk skaudīga par to, kas piemīt citiem. Reizēm tu vēlies, ka būtu viena, jo tas būtu labāk nekā ilgoties pēc tā, lai tavs draugs kļūtu par aktīvu attiecību sastāvdaļu.

10. Tavi draugi tev jautā, vai tās attiecības tiešām ir tas, ko tu vēlies

Pat tavi draugi šaubīgi apjautā jūsu attiecību stabilitāti un nākotni. Viņi redz, ka tu neesi laimīga un esi satraukta par sekām, kuras būtu jāpiedzīvo esot kopā ar savu partneri. Varbūt kad viņi uzdod tādus jautājumus, tu sāc pati par to domāt un spēj saskatīt nelīdzsvarotību savās attiecībās.

11. Tu jūti, ka tev pašai ir jāizmainās, lai tikai atbilstu viņa vajadzībām

Tu esi zaudējusi apziņu par to, kas esi tu pati, cenšoties būt tāda, kādu vēlas viņš. Tu maini savu tēlu, mēģinot pielāgoties tam, ko vēlētos tikai viņš, bet viņa vēlmes mainās, un tāpēc jāmainās arī tev. Tu centies tik ļoti, lai būtu tas cilvēks, kuru viņš vēlas, ka tu pārtrauc būt tāda, kādu tev vajag pašai sev.

12. Tu sev uzdod jautājumu, “Vai es esmu tiešām laimīga?”

Ja tu visu laiku izdomā kaut kādus attaisnojumus vai centies noliegt iepriekšējās 11 pazīmes, tad ir palikusi tikai viena lieta, ko darīt. Jautā sev: vai tu esi laimīga?

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.