8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sešas lietas, ko nedrīkst teikt savam vīrietim

 

paris-aziati

Ne tikai sievietes var aizskart neveikli izteikti komentāri, bet ir arī frāzes, kuras var aizvainot stiprā dzimuma pārstāvjus.

Tu esi tieši tāds pats kā mans bijušais!

Šī frāze ir tabu frāžu saraksta augšgalā! Nekad, nekādos apstākļos, nevajag savstarpēji salīdzināt bijušo un tagadējo partneri, jo īpaši viņam dzirdot. Tas var nopietni iedragāt vīrieša pašcieņu. It īpaši, ja atceraties, ko sacījāt par savu bijušo uzsākot jaunas attiecības. Ja, iepriekšējās attiecības beidzot, ar bijušo draugu tika saglabātas draudzīgas attiecības, tagadējais partneris to var uztvert kā izaicinājumu. Tādas frāzes izteikšana var novest pie attiecību izbeigšanas, ja tāds ir mērķis, tad uz priekšu. Nevajag domāt, ka vīrietis nokaunēsies un labos savu attieksmi, drīzāk viņš meklēs glābšanas izeju.

Tava mamma neprot gatavot!

Ja viņa mātes gatavotai ēdiens patiešām ir slikts, nevajag to paust skaļi, vienkārši pasmaidiet un paprasiet recepti. Neviens jums nejautās, lai jūs atkārtotu šo kulināro brīnumu.

Tavam draugam ir lieliska mašīna!

Dzirdot šādu frāzi, vīrietis var sāks uzskatīt sevi par neveiksminieku ar sliktu mašīnu, vai arī viņš padomās, ka sieviete ir iemīlējusies viņa draugā.

Es gribu būt kā citas (Linda, Laura, Ilze)!

Sievietēm elks var būt gan labākā draudzene, gan slavena aktrise vai dziedātāja. Ja sievietes elks ir draudzeņu lokā,labāk to vīrietim neteikt, katru dienu neuzskaitīt draudzenes labās īpašības, viņam arī var iepatikties šī draudzene. Protams, ja elks ir filmu aktrise no neaizsniedzamās Holivudas, tā jau ir cita lieta.

Tu nopelni par maz!

Šī frāze var iedzīt vīrieti mazvērtības kompleksos. Iespējams, ka viņš nopelna tik, cik ir viņa spēkos. Protams, ja viņš nav rūdīts sliņķis, kurš visu savu laiku pavada uz dīvāna horizontālā stāvoklī. Mūsdienās sievietēm arī ir iespējas strādāt, pelnīt un nebūt atkarīgām no vīrieša.

Šis mētelis maksā 300 eiro!

Pasaulē atradīsies maz vīriešu, kuri būs gatavi iegādāties apģērbu vidējās algas apmērā. Bet vīrietis mācēs novērtēt sievietes spēju ieekonomēt un nopirkt lētāku mēteli. Iespējams, ka viņš izteiks uzslavu, komplektā nopirks šallīti un aizvedīs iedzert kafiju.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.