14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tavas attiecības izdosies, ja ievēroši šos piecus svarīgos noteikumus

 

Attiecības nekļūst par lieliskām vienas nakts laikā. Tās tiek veidotas gadu laikā; tās izaug no abpusējas cieņas. Daudzas attiecības izdodas, jo cilvēki zina, kas ir tie svarīgie noteikumi, kas jāievēro.

MĀCIES

Tev ir jāiemācās, kas ir tās lietas, kas tavam partnerim patīk un kas ir tās, kas nepatīk. Jo vairāk laika pavadīsi kopā ar mīļoto cilvēku, jo vairāk par viņu iemācīsies, nemaz viņam neko nejautājot. Pietiek tikai ar novērošanu. Taču arī pajautāt būtu labi, jo tādējādi tu konkrētas lietas un notikumus izpratīsi daudz labāk.

IEVĒRO ROBEŽAS

Katram cilvēkam un attiecībām ir savas robežas, kuras nedrīkst pārkāpt. Šo robežu testēšana un pārkāpšana noteikti neliecina par veiksmīgām attiecībām. Pāri, kuri zina, kur ir katra pacietības vai uzticības robežas, ciena viens otru un nemēģina ar šīm robežām spēlēties.

DZĪVO

Dzīvojiet kopā. Nevis vienkārši fiziski, vienā telpā, bet arī garīgi. Veiksmīgi pāri ir veiksmīgi, jo ir izvēlējušies pa dzīvi iet roku rokā. Varbūt tas izklausās pārāk salkani un pašsaprotami, bet tu būsi pārsteigta par to, cik daudz pāru ir aizņemti paši ar sevi – darbs, hobiji, pašu ģimenes… Tādējādi viņi aizmirst to, ka ir jādzīvo kopā. Veiksmīgi pāri dara lietas kopā (kaut vai gatavo vakariņas) un sarunājas vairāk kā par „kā pagāja tava diena?” tēmu. Katram ir jādara savas lietas un jāvelta laiks sev, bet attiecības sastāv no diviem, tāpēc neaizmirsīsim otru cilvēku un baudīsim viņa klātbūtni.

SMEJIES

Smiekli ir labākās zāles, un, prasme likt tavam partnerim smieties, ir izdevušos attiecību sastāvdaļa. Pāris, kas ir laimīgs, smejas kopā. Vai nu tas būs kāds joks, ko saprotat tikai jūs, vai kaut kas nopietnāks… Nav svarīgi! Galvenais ir tas, ka jūs smejaties un esat labā omā! Dažkārt ir veselīgi arī pasmieties par sevi. Tā vietā, lai kārtējo reizi par kaut kādu sīkumu apvainotos, pasmejies!

MĪLI

Katrs cilvēks dod un saņem mīlestību savā veidā. Veiksmīgi pāri to saprot, tāpēc meklē veidus, kā likt savam partnerim justies vislabāk. Viņi arī zina, ka tas, kas patīk vienam, var nepatikt otram. Viņi vienkārši mācās mīlēt viens otru. Jebkurš pāris strīdas un krīt viens otram uz nerviem. Bet galvenais ir tas, ka viņi tiek tam pāri, piedod un turpina viens otru mīlēt.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Powerofpositivity.com

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.