9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Dārgie vīrieši, mums nevajag ideāla izskata vīrieti. Mums ir vajadzīgs labs vīrietis

 

Dārgie vīrieši, mums, sievietēm, nevajag, lai jums būtu sešu kubiņu presīte un Holivudas smaids. Mums vienkārši vajag, lai jūs būtu labi.

Atceros kā vakardienu: es biju randiņā ar puisi, kurā biju samīlējusies jau vairākus gadus. Viņš bija viens no nedaudzajiem, kura dēļ taureņi manā vēderā lidinājās kā traki! Man pietika tikai paskatīties uz viņu…Viņš bija mazliet apaļīgs, brillēs ar bieziem stikliem un plikpaurains. Un, ak, vai, kā es biju viņā iemīlējusies!

Es jutu kā viņš pārdzīvo. Viņš spēcīgi svīda, nespēja skatīties man acīs, un vēl bija uzvilcis naģeni, cerībā, ka es nepamanīšu to, ka viņam nav matu. Bet man viņš ļoti patika. Tas bija viens no tiem gadījumiem, kad man vienkārši gribējās viņu apskaut, skūpstīt un izrādīt to, cik ļoti viņš man patīk.

Bija skaidrs, ka viņš baidās (lai gan viņa draugi bija par mani runājuši). Taču es viņu par to nevainoju. Kā nekā, viņš zināja to, ka mans bijušais bija gara auguma, muskuļots skaistulis. Taču es tāpat nespēju saprast, kāpēc viņš tā par to pārdzīvoja, zinot, ka jau sen esmu iemīlējusies viņā.

Es no sirds gribēju viņu paņemt aiz rokas un pateikt viņam taisnību. Es gribēju pateikt, ka man ir vienalga, ka viņam nav matu, ka man viņš patīk tāpēc, ka ir tik piemīlīgs un kautrīgs. Man viņš patīk tāpēc, ka viņš ir tik mīļš, mums ir daudz kopīga, tāpēc, ka viņš ir patiess. Arī ar visām savām nepilnībām…

Jo, saprotiet, es nemeklēju ideālo vīrieti. Es meklēju labu vīrieti: tādu, kas liek man smaidīt, kas man uzraksta kādu ziņu tāpat vien, tādu, kam gribas uzticēties.

Ja es būtu gribējusi skastuli Apolonu, es meklētu viņu starp tiem daudzajiem vīriešiem internetā, kas neko citu, kā izrādīt savu ķermeni un muskuļus, neprot.

Bet es negribu skaistuli-modeli. Un, pat, ja tas izklausās dīvaini, es pamestu tādu vīrieti pavisam ātri, ja manā dzīvē uzrastos vīrietis, kuram esmu patiesi interesanta, kurš manis dēļ cenšas un pārdzīvo, un kurš mani neaizvaino.

Vīrietis, kurš patīk man tagad, ne tuvu nav pats izskatīgākais pasaulē. Bet es katru dienu izvēlētos viņu. Kāpēc? Tāpēc, ka arī es viņam patīku tāda, kāda esmu, un mums ir daudz kopīga.

Dārgie vīrieši, viss, kas mums ir vajadzīgs, ir godīgs cilvēks ar labām dzīves vērtībām. Tāds, kas mums patīk un ir labs. Vai tad es esmu iemīlējusies ideāla izskata vīrietī? Nebūt, ne. Bet pašlaik viņš ir ideāls man, un tas man patīk daudz labāk nekā tie vīrieši, kas gozējas uz žurnāla vākiem.

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.