15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vai tu esi gatava jaunām attiecībām? Seši svarīgi jautājumi sev

 

Kad cilvēki šķiras pēc ilgstošām attiecībām, parasti viņi negrib uzreiz atsākt ar kādu tikties. Un patiesi, ļoti svarīgi ir kādu laiku pavadīt vienatnē. Vispirms izdzīvot sāpi, pēc tam pārdomāt un saprast, kāpēc attiecības izjuka.

Dažādos vientulības periodos var šķist, ka mēs nu esam gatavas jaunām attiecībām. Bet, kā zināt, ka tā patiesi ir? Atbildi godīgi uz šiem jautājumiem, un tu sapratīsi:

  1. Vai tu pietiekami ilgu laiku esi bijusi viena?

Ja pēc šķiršanās ir pagājuši viens vai divi mēneši, tas nav pietiekami. Vientulības posmam ir jābūt tik ilgam, lai tu pierastu pie tā stāvokļa un vairs nevajadzētu domāt par to, kas trūkst. Tev nav jāatrod jauns cilvēks, lai aizpildītu cita radītu tukšumu.

  1. Tu zini, ko patiesi vēlies?

Pēc ilgstošām attiecībām mēs kļūstam citādāki. Tāpēc svarīgi ir saprast, kas es tagad esmu, ko patiesi vēlos, ko nevēlos, kas man vajadzīgs laimei, un ar ko es noteikti negrasos samierināties jaunās attiecībās. Ja tu būsi sevi sagatavojusi, jaunās attiecības būs labākas.

  1. Tu esi gatava atkal emocionāli atvērties?

Kad mūs sāpina vai liek vilties, ir tikai loģiski, ka mēs emocionāli noslēdzamies sevī. Mēs baidāmies atkal uzticēties un atvērt savu sirdi. Ir skaidrs, kamēr tu baidīsies, nekas labs neizdosies. Tam ir vajadzīgs laiks. Kad jutīsi, ka atkal vari cilvēkiem uzticēties, vari uzsākt jaunas attiecības!

  1. Tu esi atlaidusi visas dusmas, kas bija sakrājušās iepriekšējās attiecībās?

Ja tevī iekšā vēl sēž aizvainojums vai dusmas par iepriekšējām attiecībām, tās noteikti atbalsosies arī jaunajās. Lai sāktu kaut ko jaunu, ir pilnībā jāatlaiž vecais. Jaunajam partnerim nav jāmaksā par iepriekšējā kļūdām.

  1. Vai tu spēsi atkal uzticēties?

Un ne tikai otram cilvēkam, bet arī sev. Ja iepriekšējās attiecībās tevi piekrāpa, tad var gadīties, ka šaubīsies arī par jauno partneri. Tā tam nevajadzētu būt! Viena cilvēka nepieņemama rīcība nenozīmē, ka visi tā dara.

  1. Tu mīli sevi?

Tas nav viegls uzdevums. Mēs regulāri gribam sevī kaut ko mainīt. It īpaši pēc šķiršanās. Ja tevi pameta, tad tev noteikti ir vēlme domāt „Kas gan manī ir nepareizs?”. Bet atceries – kamēr tu nemīlēsi sevi, iemīlēt tevi nevarēs arī citi.

 

Avots: Clubber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.