1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Uzzini, kuri ir tie divi vārdi, kas maģiski iedarbojas uz vīrieti

 

Incredible Love by Nastya Gerasymyak on 500px.com

Ja vīrietis kaut reizi mūžā tev ir teicis, ka nav vēl gatavs nopietnām attiecībām, tad tu zini, cik ļoti tas var likt vilties.

Ieguldīt savu laiku un jūtas vīrietī, lai pēc tam dzirdētu to, ka viņš nekam nopietnam nav gatavs… Pēc tādiem vārdiem varētu nolādēt visus pasaules vīriešus. Bet pirms tam pamēģini izmantot divus maģiskus vārdiņus.

Iesākumā, gribu teikt, ka tev noteikti radīsies vēlme pastrīdēties ar vīrieti un paskaidrot to, ka viņa „es neesmu gatavs” atrunas ir muļķīgas. Taču nav vērts to darīt. Citādāk tu izklausīsies pēc viņa mammas, kas mēģina kaut ko paskaidrot un iestāstīt. Viņam otra mamma diez vai ir vajadzīga.

Tā vietā, lūk, ko jādara. Kad viņš atkal teiks kādu atrunu vai mēģinās attaisnot sevi, pasaki divus burvju vārdus: „Es saprotu”. Un vairs neko nesaki. Nogaidi mirklīti, un redzēsi, ka viņš mēģinās turpināt runāt un varbūt pat uzsākt nopietnāku strīdu. Bet, tā vietā atkal pasaki: „Es saprotu”.

Tas viss nenozīmē to, ka tev viņam ir jāpiekrīt.

Katram cilvēkam ir tiesības izpaust viedokli, just un domāt. Un pat, ja tu patiesi nepiekrīti viņa viedoklim, sakot „Es saprotu”, tu atzīsti, ka viņam ir tiesības pieņemt konkrētu lēmumu.

Šajā etapā viņš pats var tev piedāvāt kādu kompromisu. Piemēram, „Mēs varam turpināt tikties, un tad paraudzīties, kā viss izvērtīsies. Varbūt kaut kas vēl izdosies…” Tad tev ir jāsaka: „Es cienu to, ka tu vēl vēlies ar mani tikties, bet mani šādi apstākļi neapmeirina. Es tevi mīlu, bet ne vairāk kā mīlu sevi.”

Viņš var aiziet, nezinot, ko pateikt. Un tā nav problēma, jo vīrieši iemīlas tad, kad viņi nav sievietei līdzās. Vienkārši vajag noturēties un pašai viņam nepiezvanīt.

Ja tu būsi pietiekami pacietīga, tad viņš pats tevi piezvanīs vai uzrakstīs. Kad viņš to izdarīs, tad jau būs gatavs attiecībām ar tevi.

Ja nu nekas no tā nenotiek, tad tas nav tavs vīrietis.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.