16.4 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Sekss no rīta? Jā! Tikai pirms tam ievēro piecus svarīgus noteikumus

 

Viena no šausmīgākajām lietām, kas var notikt no rīta, ir modinātāja zvans. Tad, kāpēc gan nepārvērst vilšanos un kāri pēc miega par kaut ko patīkamāku? Pat zinātnieki saka, ka rīta sekss dara cilvēku laimīgāku un veselāku!

Taču pirms ķerties pie lietas, atceries pāris svarīgus noteikumus…

1.Patīkama pamošanās

Iesākumā nomaini modinātāja signālu uz kādu patīkamu melodiju. Pēc tam apskauj savu partneri un piespied viņu sev tuvāk klāt.

2.Būtu vēlams aizskriet uz vannasistabu

Vismaz nedaudz elpa ir jāatsvaidzina. Tas ne tikai uzlabos rīta skūpstu kvalitāti, bet arī sniegs vīrietim lielāku baudu (ar atsvaidzinošu mentola piegaršu). Pie reizes būtu labi aiziet uz tualeti, lai seksa laikā dabiskās vajadzības pēkšņi neizjauktu visu prieku.

3.Baudi „skatu”

Kas rīta seksu dara īpaši uzbudinošu? Tas, ka istabā vairs nav melna tumsa, un tu vari diezgan labi saskatīt savu partneri. Gaismu vairs neizslēgsi un zem segas arī neslēpsies. Baudi skatu!

4.Izmanto vīrieša dabu savā labā

Nakts laikā vīrieša organismā uzkrājas maksimālais testosterona līmenis jaunai dienai. Neļauj tam iet zudumā, tāpēc izmanto to pēc pilnas programmas!

5.Nerīko ilgu un fiziski nogurdinošu seksu

Rīta seksam ir jābūt mierīgam un maigam, nevis kā karavīra rīta rosmei. Ideālā poza varētu būt „karotīte”vai „mierīga jātniece”. Un arī nevelciet to visu garumā, lai prātā neiešautos domas par to, ka kāds no jums varētu nokavēt uz darbu.

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.