2.8 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Vērtīgi padomi tiem, kuri uztur attiecības no attāluma – tas ir jāzina!

 

Mums visiem ir pazīstama iemīlēšanās sajūta – tauriņi vēderā un vēlme nepārtraukti būt blakus un pieskarties. Ko darīt gadījumā, ja divas mīlošas sirdis šķir attālums?

Attāluma attiecības lielākajā daļā gadījumu ir mokošas un nestabilas. Attālums pārbauda, cik spēcīgas ir jūtas vienam pret otru – tas atsvešina. Vienīgais, kas palīdz uzturēt komunikāciju, ir mobilais tālrunis un internets – retos gadījumos vēstules. Gribot negribot piezogas nepatīkamas domas pat tad, ja tām nav pamatojuma.

Mēs esam gatavi dot 3 vērtīgus padomus, kas noderēs ikvienam, kurš pašlaik cenšas uzturēt attiecības no attāluma:

Strādā pie savas attīstības

Nenoliec savu dzīvi uz “pauzes” tikai tāpēc, ka tava mīļotā nav tev blakus. Dzīve ir īsa un tērēt laiku ir muļķīgi. Sakārto vidi, kurā atrodies, pievērsies savai veselībai, ārējam izskatam, jaunu hobiju attīstīšanai. Kad tiksieties, būs daudz pozitīvu lietu, ko pārrunāt.

Pievērsies ģimenei un draugiem

Kamēr esi viena, tavs prāts ir noslogots ar domām par attiecībām. Pievērsies ģimenei, radiem, draugiem un kolēģiem – saved kārtībā jebkuras citas attiecības savā dzīvē. Tas tev ļaus paskatīties uz savām attiecībām no pavisam cita skata punkta.

Saglabā vēsu prātu

Nekrīti “depresijā” ikreiz, kad tu vēlies, lai tavs mīļotais būtu tev blakus – neatkarīgi no tā, vai tā būtu vientulības sajūta gultā, smagi iepirkuma maisiņi vai vakars “vienītī” piektdienas vakarā, skatoties seriālus. Piezvani mīļotajam, ja nepieciešams dzirdēt viņa balsi. Vienojieties jau laikus, kad varēsiet tikties – kad zini laiku, kas tev jāgaida, ir vieglāk.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.