11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Atziņa: Es neesmu gatava mīlestībai, un tas ir normāli. Man pietiek ar mani.

 

Es – draudzene, pie kuras visi vēršas pēc padoma par to, kā būt vienai. Es – tā, kura pārzina visu ģimeņu drāmas. Es – tā, kurai ir jābūt visām atbildēm, jo es esmu „neatkarīga” un protu situāciju novērtēt no neitrāla skatapunkta.

Es – vientuļa draudzene, uzticīgs draugs, kuram ir laiks visiem draugiem un viņu problēmām. Tas viss ir normāli. Pagaidām.

Normāli tāpēc, ka pašlaik mani draugi ir manas dzīves centrs, viņi ir man svarīgākie cilvēki. Es viņus nepametīšu mīlestības dēļ. Es viņus nepametīšu īslaicīga sakara dēļ. Vienīgais, ar ko maniem draugiem nākas konkurēt, ir mana karjera un ģimene.

Šajā brīdī tā arī ir mana dzīve: darbs, ģimene un draugi, un, godīgi sakot, tas ir arī viss, ar ko pašlaik es varu tikt galā.

Es neesmu gatava mīlestībai, un tas mani nepadara par dīvainu cilvēku, un es neko dzīvē nelaižu garām. Tas mani padara par cilvēku. Es esmu tāda pati kā pārējie, vienkārši manas intereses ir mazliet citādākas. Es nepametu visu, ko esmu uzbūvējusi tikai, lai atrastu to „īsto un vienīgo”. Tāpēc ka, godīgi sakot, šobrīd es to nemaz nevēlos darīt. Es negribu meklēt, jo pašlaik es neesmu gatava mīlestībai.

Šobrīd es esmu aizņemta, strādājot pie sevis, savas dzīves, darot visu to, ko vēlos. Es vēlos būt laimīga pati sev. Es gribu pati aizpildīt tukšumus savā dzīvē. Man nevajag, lai kāds cits to dara manā vietā. Es nevēlos, lai kāds mēģina mani papildināt, jo es pati vēlos būs „viens vesels”.

Es neesmu gatava mīlestībai, jo es vēl joprojām strādāju pie mīlestības pret sevi. Un es nevaru vienlaicīgi mācīties mīlēt sevi un vēl kādu.

Es neesmu gatava tam, lai mana dzīve mainītos, lai manas jūtas būtu kāda cita rokās, bet mana sirds – zem riska tapt salauztai. Es neesmu gatava iespējamai attiecību sabrukšanai. Es nevēlos pēc tam vākt sevi pa gabaliņiem, tāpēc ka man pārāk ilgi ir nācies sevi veidot tādu, kāda es esmu tagad. Es nevēlos to atkal darīt.

Man regulāri jautā, kad man būs ģimene, un tajā brīdī man gribas kliegt. Bet otra manis puse laipni atbild: „Man ir tikai 22 gadi, un es pat tuvu neesmu gatava ģimenei”. Cilvēki uzvedas tā, it kā, ja tu neesi attiecībās, ar tevi kaut kas nav kārtībā. Tas viss ir muļķības!

Tu vari būt laimīgs ar esot viens. Tu vari būt pilnīgs arī bez kāda cita sev blakus.

Es neesmu gatava mīlestībai, un tajā nav nekā nepareiza. Ar mani viss ir kārtībā.

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.