1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ko darīt, ja attiecības ir lieliskas, bet sekss – nē

 

Ideālās attiecībās tu un tavs partneris esat saderīgi gan fiziski, gan emocionāli. Bet, ja nu jums nav iespaidīga intīmā dzīve? Vai ir iespējams fiziskos „caurumus” aizpildīt emocionāli? Un , cik ļoti ir iespējams uzlabot seksu?

Piemēram, puisis ir labs, gādīgs un rūpīgs, bet viņam ir visādi kompleksi. Tas viņam traucē uzturēt veiksmīgu seksuālo dzīvi, un stresa dēļ viņam ir priekšlaicīga ejakulācija. Vai tādām attiecībām var palīdzēt?

Viss ir atkarīgs no tā, cik liela vēlme un gatavīga ir risināt šādu problēmu. Ja abi esat gatavi un to vēlaties, problēmu var atrisināt. Bet, ja viens no jums uz to nav gatavs, tad ir skaidrs, ka problēmas nav tikai seksā, bet attiecībās kopumā.

Ir jāprot atklāti runāt par seksuālajām problēmām, un kopīgi tās risināt.

Daži cilvēki vienkārši izvairās no šīs tēmas, jo kautrējas vai arī nevēlas aizskart otra jūtas. Bet tas taču nav problēmas risinājums!

Būtībā ir tā, ka seksuālo problēmu iemesls slēpjas kaut kur dziļāk. Piemēram, emocionālā attālināšanās no partnera, fiziski kompleksi, stress, satraukumi par to, kā noritēs sekss… Bet, lai noskaidrotu to īsto iemeslu, ir atklāti jārunā.

Ir jārunā par to, ko tu vēlies jūsu intīmajā dzīvē, kas tevi uzbudina; kas atbaida; kā vēlies uzsākt procesu; un kā tu esi gatava strādāt pie tā, lai viss izdotos.

Nozares eksperti iesaka veltīt veselu mēnesi jūsu seksuālo attiecību uzlabošanai un jaunu lietu izmēģināšanai. Eksperimentējiet, izmēģiniet to, no kā agrāk baidījāties… Redzēsiet, ka lietas kļūs labākas. Pat, ja ne labākas, tad vismaz skaidrākas. Un, tad jau jūs zināsiet, kā rīkoties…

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.