1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Tev ir jāpārtrauc esošās attiecības: Četras pazīmes, kas par to liecina

 

Cilvēki mēdz iestrēgt sliktās un neveselīgās attiecībās: ieraduma, baiļu vai „akluma” dēļ. Taču reiz tam ir jāmāk tikt pāri, tāpēc zemāk ir apkopoti četri iemesli, kas liecina par to, ka tev būtu jātiek projām no esošajām attiecībām.

Viņš vienmēr un visā vaino tevi

Reti, kad attiecību problēmas rodas viena cilvēka dēļ. Parasti kāda daļa vainas guļ uz katra no attiecībās esošajiem cilvēkiem. Taču, ja tavs partneris nevēlas risināt konfliktus un visā vaino tevi, tas attiecībās neko nemainīs. Vienīgais veids, kā attiecības var uzlabot, ir problēmas risināt kopā.

Neizskatās, ka kaut kas varētu mainīties

Ja jums attiecībās ir vairāk negatīvā, nekā pozitīvā, tas ir trauksmes signāls. Strīdi, problēmas un konflikti – tas ir normāli, bet ne tad, kad jūs tam neredzat gala. Jā, ir nepieciešams laiks, lai pielāgotos cits citam, un tad rodas strīdi. Taču kaut kad tam ir jābeidzas. Ja tu tikai gaidi un gaidi, kad kaut kas mainīsies, bet nekas nemainās, tad nevajag to uztvert kā kaut ko pašsaprotamu. Attiecības ir vienkārši jāpārtrauc.

Tu fantazē par citiem

Ja tu būtu ar pareizo cilvēku, tu neiztēlotos sevi ar citu. Jā, kādu reizi var gadīties iedomāties sevi ar seksīgo viesmīli tavā mīļākajā restorānā. Taču, ja tu regulāri domā par citiem variantiem, tad tavas attiecībās nav tik veiksmīgas un spēcīgas, kā varētu vēlēties.

Tu nejūti, ka viņš ir īstais

Dažkārt ir vienkārši jāieklausās savā iekšējā balsī. Ja tu nejūti, ka tavs partneris ir tas cilvēks, ar kuru tu vēlies pavadīt savu dzīvi, tad nesodi sevi. Nesodi sevi ar nelaimīgām attiecībām, un nenozodz sev iespēju satikt cilvēku, kas tevi novērtēs un ar kuru tu jutīsies pilnvērtīga.  

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.