1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pikanti: Sievietes pastāsta par aizraujošāko seksa pieredzi savā mūžā (18+)

 

„Mans bijušais mēdza man rakstīt neķītras vēstules, kamēr es biju darbā. Viņš sīki un smalki aprakstīja visu, ko un kā ar mani darīs, kad atgriezīšos mājās. Reiz es biju tik ļoti uzbudināta, ka palūdzu viņam izlaist sākumu un uzreiz doties pie tās daļas, kur viņš no mana ķermeņa ēd zemenes, un pēc tam spēcīgi paņem mani priekšā.”

„Viņš bija mans „karstākais” koledžas puisis… Mēs darījām TO vecā mākslas galerijā, pagrabā, starp putekļainiem mākslas darbiem, sarūsējušiem spaiņiem un otām. Viņš man teica, lai klusēju. Tad viņš ar šķērēm sagrieza manu kleitu un pateica, ka vēlas zīmēt uz mana ķermeņa. Ar pirkstiem un mēli… Viņš to darīja vairākas stundas, un es tik ļoti uzbudinājos, ka sasniedzu orgasmu vēl ilgi pirms viņš paspēja atpogāt bikses.”

„Reiz es tikos ar puisi, ar kuru iepazinos internetā. Mēs nekad neapmainījāmies ar personīgu informāciju. Ne ar adresi, ne ar e-pastu. Mēs vienkārši zvanījām cits citam, kad gribējām nodarboties ar seksu. Reiz viņš man pateica, ka gribētu uzdāvināt man dāvanu, un es, jokojot teicu, ka tas noteikti būs kaut kas ļoti seksuāls. Tā arī bija! Viņš man pasūtīja erotisko masāžu, par visu samaksāja un teica, ka VIŅA par mani parūpēsies. Tā bija pati intīmākā lieta, ko viņš manis dēļ ir darījis, un pēc tam mēs vairs netikāmies.”

„Es pateicu savam draugam, ka pusaudžu gados mēdzu masturbēt dušā. Viņš šķita ieinteresēts un teica, ka gribētu kļūt par daļu šīs fantāzijas. Pēc pāris mēnešiem viņa vecāki, kuriem mājas pagalmā bija džakuzi, palūdza mūs pasargāt māju. Mēs baseinā pavadījām visu dienu, un viņš, ar ūdens strūklu palīdzību, spēlējās ar maniem dzimumorgāniem. Es piedzīvoju daudz orgasmu, un kļuvu tik jūtīga pret pieskārieniem, ka pēc tam, kad viņš mani beidzot paņēma priekšā, es nevarēju sēdēt divas dienas. ”

„Agrāk es tikos ar ļoti kaislīgu vīrieti, un katra mūsu tikšanās bija īsts erotiskais pārsteigums. Reiz viņš man palūdza ielikt vagīnā mazu, vibrējošu mantiņu, un tā aiziet uz darbu. Mēs satikāmies pusdienu pārtraukumā, netālu esošajā viesnīcā. Es jau vairākas stundas biju šausmīgi nogribējusies un uz orgasma robežas. Bet viņš gribēja vēl mazliet mani pakaitināt… Viņš man veica kunilingu, kamēr mantiņa vēl bija manī. Es tik spēcīgi beidzu, ka gandrīz noģību.”

„Vienu vasaru mēs aizbraucām uz nomaļu pludmali, un pavadījām tur visas brīvdienas. Bez jebkādām sarunām, tikai mīlējoties visās iespējamajās vietās. Tās brīvdienas mūs ļoti satuvināja.”

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.