8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tad tāpēc sekss viesnīcā ir daudz labāks nekā mājās!

 

Couple in the jacuzzi by Cristian Negroni on 500px.com

Cilvēki bieži saka, ka atvaļinājuma/ ceļojuma laikā sekss ir labāks. Un, nē, tas nav lielo, mīksto viesnīcas gultu dēļ. Psiholoģe Amy Muise atklāj, ka tam ir vairāki psiholoģiski iemesli.

Sekss ir labāks, jo tu izmēģini jaunas lietas

Jauni piedzīvojumi, kas mūs izrauj no ikdienas rutīnas, patiesībā palīdz arī mūsu piedzīvojumiem gultā. Ceļojumā tev rodas jauna enerģija, iespaidi, izaicinājumi un skats uz dzīvi.

Bieži vien dažādu lietu darīšana kopā satuvina un pastiprina vēlmi pēc otra tuvības. Un dažādu lietu darīšana neaprobežojas tikai ar gultu. Ja tu esi ceļojumā, tu noteikti dodies izpētīt pasauli un varbūt pat iemācīties kaut ko jaunu. Jūs izmēģināt jaunus ēdienus, jaunas aktivitātes… Dienas beigās tas piešķir dzīvei jaunu dzirksteli!

Esot projām, ir vieglāk noskaņoties seksam

Arī tas, ka ceļojuma dēļ esi labā omā, tevi uzvedina uz seksu. Atvaļinājuma/ ceļojuma laikā tavs stresa līmenis ir zemāks, un tu pievērs vairāk uzmanības savam partnerim. Vairāk smaidu, vairāk pieskārienu… Vairāk seksa! Un sajūtas ir labākas!

Tāpat tev nav jādomā par ēdiena gatavošanu, veļas mazgāšanu, uzkopšanu, atbildēšanu uz darba e-pastiem… Tavs prāts ir brīvs, un tu vari ļauties tam, kam ikdienā tik daudz laika neatliek.

Labā ziņa – tu vari šīs viesnīcas seksa sajūtas paņemt līdzi mājās

„Pāriem nav obligāti jādodas dārgos un tālos ceļojumos, lai atklātu sevī jaunu dzirksteli,” skaidro psiholoģe. „Dažkārt pietiek ar jaunu vietu apmeklēšanu savā pilsētā, kādu kursu vai koncerta apmeklēšanu, ēdienu nogaršošanu jaunaklātajā restorānā… Darot šīs lietas kopā, jūs varat atklāties jaunā gaismā. Gaismā, kas „uzkurina”.”

Šī ir laba viela pārdomām ne tikai, kad plāno braucienus, bet arī tad, kad plānojat kopīgi pavadīt laiku mājās. Uzrīko randiņu, un tu jutīsi, kā tava seksuālā dzīve manāmi uzlabojas!

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.