8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vai tu zini? Desmit lietas, ar kurām var iekarot vīrieti atkal un atkal

 

romantic couple at the painted ladies in san francisco by Joshua Resnick on 500px.com

Aizsardzība. Neatkarīgi no tā, cik spēcīga un neatkarīga sieviete tu esi, vīrietim vienmēr būs vēlme tevi aizsargāt. Ļauj viņam to darīt. Lai viņš apliek savu jaku tev ap pleciem, kad aŗā līst vai ir auksts. Lai viņš tiek vaļā no tā milzīgā zirnekļa virtuvē… Kad viņš jūt, ka liek tev justies droši, arī viņš jūtas labi.

Kopīgas intereses. Vīrietis vēlas sev blakus sievieti, ar kuru var jautri pavadīt laiku. Pamēģini darīt to, kas viņam patīk. Tas palīdzēs jums satuvināties. Spēlē futbolu, dodies ar viņu pārgājienā, makšķerē… Vīrietim ir vienalga, ka tev nebūs kosmētika un būs netīri mati. Viņš priecāsies, ka viņam blakus ir sieviete, kas novērtē viņa intereses.

Atbalsts. Slavē viņu, esi pateicīga, tici viņam, parādi, ka lepojies un nekritizē. Pastāsti viņam, cik ļoti svarīgs viņš tev ir.

Privātā telpa. Ja vīrietim tiek dots laiks sev, viņš var atjaunot savus spēkus un kļūt stiprāks. Ļauj viņam kādreiz pabūt vienam, un neapvainojies par to. Tu redzēsi, viss mainīsies uz labo pusi.

Sekss. Sekss ir viena no svarīgākajām attiecību sastāvdaļām. Vīrietim ir jājūtas seksīgam, un to ir arī jāzina. Meklējiet jaunus veidus, kā fiziski satuvināties.

Intriga. Saglabā kādu noslēpumu, taču nespēlē netīras spēlītes. Esi noslēpumaina: ik pa laikam pārsteidz viņu, turpini mācīties, attīsti savus hobijus. Lai vīrietis zina, ka tu esi interesanta un tevī ir, ko atklāt.

Ēdiens. Kurš gan nezina, ka ceļš uz vīrieša sirdi, ir caur viņa vēderu. Padari ierastās ēdienreizes interesantākas. Pagatavo kaut ko jaunu, iededz kādu sveci, uzklāj galdu, izvēlies neierastu dzērienu… Ēdiet lēnām, runājat, klausāties, ieslēdziet fonā mūziku un baudiet mirkli! Pēc tam pasniedz viņam desertu (un tam nav obligāti jābūt ēdienam).

Flirts. Mēģini attiecībās saglabāt dzirkstelīti! Sūti viņam pikantas īsziņas, e-pastus… Piezvani viņam… Flirtē! Tas ir jautri un patīkami!

Smiekli. Liec viņam smieties. Smiešanās raisa pozitīvas emocijas, atslābina un ļauj justies komfortabli. Kad vīriešiem jautā, kas viņiem patīk sievietēs, bieži vien saraksta aukšgalā ir smiekli, humora izjūta un smaids.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.