8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Seši ikdienišķi paradumi, kas uzlabos tavu „gultas dzīvi”

 

young couple kiss by Cristian Negroni on 500px.com

Internetā var redzēt daudz reklāmu, kas piedāvā dažādas lietas, kas varētu uzlabot tavu sniegumu seksā. Bet vai tiem maz var ticēt? Re, mums ir pavisam vienkārši padomi, kas varētu līdzēt.

Praktizē jogu

Nodarbošanās ar jogu uzlabo seksuālo izturību un pastirpina orgasmu. Tu iemācīsies ne vien izlocīties sarežģītās seksa pozās, bet arī uzlabosi savu vispārējo lokanību un nostirpināsi muskuļus. Tai skaitā arī dzimumorgānu rajonā…

Regulāra meditācija

Tāpat kā joga, tāpat arī meditācija palīdzēs vairāk koncentrēties, neaizmirstot ne par sevi, ne partneri. Tāpat, biežāk „kontaktējoties”ar savu prātu, tu iemācies pilnvērtīgi relaksēties, un tas, savukārt, samazina vispārējo stresa līmeni. Mazāk stresa, vairāk seksa!

Astoņas stundas miega

Labs un pietiekami ilgs miegs samazina kortizola līmeni organismā. Tas nozīmē, ka netiek nomākta tava vēlme pēc seksa, kā arī tavs organisms var pienācīgi atpūsties. Reiz tika veikts pētījums, kurā tika apjautāti cilvēki, kas diennaktī guļ mazāk par septiņām stundām , un tie, kas guļ vairāk. Atšķirība seksuālajā tieksmē bija ļoti labi manāma.

Masturbācija

Sekss ar sevi palīdzēs tev labāk nodarboties ar seksu ar partneri. Masturbācija paaugstina tavu pašpārliecinātības līmeni, nostiprina muskuļus, un ļauj tev saprast, kas tieši tev patīk. Tieši tāpēc, kad tu nonāksi līdz seksam ar partneri, tu jutīsies daudz gatavāka.

Ēd avokado

Avokado lietošana uzturā sniedz labumu gan veselībai, gan seksuālajai dzīvei. Šis auglis satur daudz folijskābes, kas nodrošina tevi ar enerģiju seksam. Tāpat auglī ir augsts mononepiesātināto tauku saturs, kas atbild par hormonu ražošanu, kas palielina tavu vēlmi pēc seksa.

Uzņem pietiekami daudz šķidruma

Ūdens palīdz izvadīt no organisma toksīnus, palielina enerģijas līmeni organismā un „ieeļļo” muskuļus. Ja tev šķiet, ka tavi dzimumorgāni ir „izžuvuši”, izdzer glāzi ūdens.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.